k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
pozdrawiam,
dzerrry
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
andybond, potrzebujesz taką "w plusie" czy już po problemie?dzerry napisał/a:Tylko w minusie
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Myślę, że to przyzwyczajenie.andybond napisał/a:nie pasi mi focić w okularach(przymierzałem się do szkieł żony)-jest po prostu niewygodnie
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
k-5+Pentax/Tamron 18>200
MCsubi napisał/a:może znajdzie się ktoś, kto Ci OM-53 na chwilę wypożyczy. Np. ja, gdybyć był we Wrocławiu kiedyś.
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Canon Eos 5D MkII, 580 EXII, Ef 24 1.4, Ef 85 1.8, Ef 50 1.8 i dobre chęci.
k-5+Pentax/Tamron 18>200
andybond napisał/a:MCsubi napisał/a:może znajdzie się ktoś, kto Ci OM-53 na chwilę wypożyczy. Np. ja, gdybyć był we Wrocławiu kiedyś.
I to się nazywa cudowna koleżeńska atmosfera na Pentax-ie Dziękuję za propozycję,choć na Dolny Śląsk w najbliższym czasie nie jadę mimo,że mieszkam na Dzikim Zachodzie i do Wrocka mam 190 km.Ale gdybym kiedyś trafił do miasta lat szkolnych to dam znać