Część zysków ze sprzedaży plecaków z serii Primus AW zostanie przekazana organizacji Polar Bears International (PBI), zajmującej się ochroną niedźwiedzi polarnych.
  Część zysków ze sprzedaży plecaków z serii Primus AW zostanie przekazana organizacji Polar Bears International (PBI), zajmującej się ochroną niedźwiedzi polarnych. Dołączył: 31 Lip 2009

) :)
  ) :)
Dwie setki w małym słoiku?

perl napisał/a:Popieram! Nie kupować produktów tej firmy !!
 Mam 3in1-20 - beznadzieja. Strasznie niewygodny dostęp do sprzętu. U góry z kolei za mało miejsca, żeby zmieścić np. butelkę z napojem albo książkę (mieści się w poprzek blokując możliwość włożenia czekogolwiek innego).
   Mam 3in1-20 - beznadzieja. Strasznie niewygodny dostęp do sprzętu. U góry z kolei za mało miejsca, żeby zmieścić np. butelkę z napojem albo książkę (mieści się w poprzek blokując możliwość włożenia czekogolwiek innego). 

K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
matth napisał/a:andrusz, którego Fomei'a wziąłeś?
 Dodatkowo wzdłuż pleców jest miejsce na notebooka lub książki/czasopisma. No i co ważne dla mnie: ma możliwość przypięcia statywu! Plecak idealnie sprawdził się w Bieszczadach i nawet noszę go w mieście (nie jest bardzo duży)
  Dodatkowo wzdłuż pleców jest miejsce na notebooka lub książki/czasopisma. No i co ważne dla mnie: ma możliwość przypięcia statywu! Plecak idealnie sprawdził się w Bieszczadach i nawet noszę go w mieście (nie jest bardzo duży)  

grzegorzgr napisał/a:co z tego że za pół ceny jeżeli miejsca mało żeby zmieścić butelke z napojem , pal sześć jakośc tego napoju.

K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10

<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
                Dołączył: 31 Lip 2009 3in1 ma kiepski dostęp? Mogę wyjąć aparat bez zdejmowania plecaka w czasie krótszym niż powiesz Fomei Radek Jaros K2
  3in1 ma kiepski dostęp? Mogę wyjąć aparat bez zdejmowania plecaka w czasie krótszym niż powiesz Fomei Radek Jaros K2  I to wcale nie przesada.
  I to wcale nie przesada.
 ) jest brak mocowania do statywu ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie szybkiego dostępu do plecaka z zamocowanym 4kg statywem
  ) jest brak mocowania do statywu ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie szybkiego dostępu do plecaka z zamocowanym 4kg statywem   
 Dwie setki w małym słoiku?
Outlander napisał/a:brak mocowania do statywu ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie szybkiego dostępu do plecaka z zamocowanym 4kg statywem
Outlander napisał/a:Wiem że takie coś istnieje ale:
1) Trzeba osobno dokupować i to drogo

K10D i graty: DA*16-50 | FA50 | DA*50-135 | S10-20 3.5

Moje codzienne nosidło
  Moje codzienne nosidło