Pozdrawiam
6x6  -  24x36  -  FF  -  APS-C - malutki dron
 bo jak drugi raz kupowałem na raty 0% to nikt mnie nie próbował nachalnie ściemniać, jak zaznaczyłem żeby nie klikać żadnych ubezpieczeń to Pani powiedziała "że ona nic nie klika, tylko bank może odesłać decyzję z ubezpieczeniem i dopiero na umowie zobaczę raty" jakimś cudem była bez ubezpieczenia
  bo jak drugi raz kupowałem na raty 0% to nikt mnie nie próbował nachalnie ściemniać, jak zaznaczyłem żeby nie klikać żadnych ubezpieczeń to Pani powiedziała "że ona nic nie klika, tylko bank może odesłać decyzję z ubezpieczeniem i dopiero na umowie zobaczę raty" jakimś cudem była bez ubezpieczenia  
 Pentax K-5II | Sigmy 17-50 mm f/2.8 i 50-150 mm f/2.8 | AF FGZ 540 | grip i inne drobiazgi
Eee tam.plwk napisał/a:Podstawa to zapoznanie się z regulaminem kredytowania na stronie sklepu i trzymania się tego jak świętości.

K-5/D-BG4/O-ME53/FS K3
Sigma 17-35 mm f/2.8-4 EX DG ASP, Sigma 24-70 mm f/2.8 EX IF DG HSM, Tokina AF 70-210 f/4.5
Metz 48AF-1; Velbon Sherpa 450R
Nie ma powrotu do jaskiń. Jest nas za dużo.
WKIPTJI
CytatBędziecie musieli zapłacić przynajmniej 50 złotych za jej anulowanie, w końcu w umowie zgodziliście się na to, aby bank przyznał wam limit, oraz dał kartę, prawda?
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4  | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
Cytatpo czym wziąwszy swój sprzęt, udałem się do pierwszej pani i zapytałem, przy siedzącym u jej biurka kliencie, jak to możliwe, że dostałem kredyt bez ubezpieczenia i karty kredytowej.
Dla takich chwil warto żyć!
Jej tępy wyraz twarzy, połączony ze z trudem ukrywaną wściekłością, oraz bezgraniczną irytacją… warto było spędzić w tym sklepie w sumie ponad 1,5 godziny,
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
K-x: mała zabawka dla dużych chłopców.
pozdrawiam
Andrzej
(Sony A7 III, Samyang 35 f/2.8, Sony fe 50 2.8 Makro, Sony fe 24-105 G, PENTAX K20,  smc PENTAX - DA 18-55mm AL, smc PENTAX-A 1:1.7 50 mm, LD Di TAMRON AF 70-300mm.) NIKON Coolpix P7000.
Wodnick napisał/a:1. Nie ma żadnego obowiązkowego ubezpieczenia! To jest tylko kit dla mało wnikających klientów, których można łatwo naciągnąć na kasę. Za każdego takiego frajera, doradca dostaje około 30 - 50 PLN
Wodnick napisał/a:A doradca ma od tej karty, w zależności od przyznanego limitu, od 50 do nawet 200 złotych.
K-x: mała zabawka dla dużych chłopców.
                Dołączył: 19 Mar 2008perl napisał/a:Czyli rozumiem, że jeśli nawet mam karty kredytowe w obydwu bankach (nie chce mi sie teraz wertować umów) to mam po prostu "przeczekać" i spokojnie spłacać raty do końca, wtedy ewentualne karty kredytowe same automatycznie skoncza swoj zywot? Dziwne.
dokładnie, a kwoty na nich nie są małe - ja dostałem jedna na 8,5kPLN drugą na 12kPLN - strach się baćGeloPa napisał/a:
nawet te nieaktywowane "wiszą" na twoim koncie i obciążają zdolność kredytową jako potencjalny kredyt

K-5/D-BG4/O-ME53/FS K3
Sigma 17-35 mm f/2.8-4 EX DG ASP, Sigma 24-70 mm f/2.8 EX IF DG HSM, Tokina AF 70-210 f/4.5
Metz 48AF-1; Velbon Sherpa 450R
Nie ma powrotu do jaskiń. Jest nas za dużo.
WKIPTJI