Pokaż troche więcej! i w większym formacie !!zlypiez napisał/a:Cała historia w moim nowym awatarze :)
Ż jest P... p.
pozdrawiam,
dzerrry
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
Am I Nikon?
Fortunatelly, I Am Pentaxian...
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Wczoraj spotkałem gościa z K10D tak przypadkowo w Szczecinku, pogratulowałem mu aparatu, zapytałem czy zna nasze forum(okazało się, że nie zna) i zaprosiłem na naszą stronę. Ale odnosłem wrażenie, że go bardziej wystraszyłem swoim zachowaniemtref napisał/a:Obawiam się, że niedługo trzeba będzie stworzyć nowy dział - Ekscytacje
K1 K-5,K10D
bildam napisał/a:wystraszyłem swoim zachowaniem
Cambo
zenza napisał/a:Przydałyby się jakieś koszulki (bluzy, polary) z dużym napisem z przodu i z tyłu PENTAX z dopiskiem http://pentax.org.pl
Cambo
zenza napisał/a:Nie rozumiem, czego się wystraszył,
srutututu
tylko, żeby ten X nie zamienił się na K. Bo wszyscy by przed nami uciekalizenza napisał/a:wystarczyłby napis PENTAX
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
zenza napisał/a:milo-myślę, że nie należy przesadzać wystarczyłby napis PENTAX
Cambo
milo napisał/a:Dzisiaj swieto flagi, wiec chcialem podkreslic to w patriotycznym napisie na polarze ;)
Am I Nikon?
Fortunatelly, I Am Pentaxian...
nie to było w pizzerii, więc szybko by nie uciekł, tylko ja tak jakoś szybko wyskoczyłem jak zobaczyłem, że to Pentax. Uśmiech na całej gębie i walę prosto na gościa. Naprawdę dużo jest C i N, rok temu w Gdańsku spotkałem Pentax-a i teraz dopiero następnymacioh napisał/a:wiesz, nie wiadomo jak sytuacja wyglądała. może bildam wyczaił kolesia po drugiej stronie ulicy i ryknął "ej, ty z kadziesięćde, stój!", po czym przystąpił do pościgu
K1 K-5,K10D
K_SZTANKA | MAKINON | SOLIGOR |TAMRON | DODATKI |
Galeria: http://picasaweb.google.pl/Alfx1969
Staraj się aby psy, które wieszasz na ludziach były rasowe...
Alfx napisał/a:może miał kradzionego....
srutututu