Dużo różności
...żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam...
Fenol napisał/a:Do fazy grupowej turnieju przechodzi 36 osób
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
plwk napisał/a:Wydaje mi się, że przydałyby się warianty, zależne od ilości zgłoszeń, tak aby do turnieju głównego wchodziło 50 do 65% zgłaszających się.
PiotrR napisał/a:Z udziału w eliminacjach zwolniłbym oczywiście finalistów poprzedniej edycji, jeśli będą chcieli startować. Może też półfinalistów...
Dużo różności
PiotrR napisał/a:Eliminacje dobry pomysł. Z udziału w eliminacjach zwolniłbym oczywiście finalistów poprzedniej edycji, jeśli będą chcieli startować. Może też półfinalistów...
Fenol napisał/a:No tu to ja się zgadzam w pełnej rozciągłości! wniosek przeszedł
K-1 |K-5 | MeSuper | F28/2.8 | M40/2.8 | F50/1.7 | FA100/2.8 macro | DA12-24 | DA16-45 | DA18-55WR | DA55-300 | Vivitar 28/2.8 | m42 | slik340dx | flickr
Żyję - to się tylko liczy :) :) :)
K-3 ;) , T28-75/f2.8 |T 70-200f/2.8|P-M-50 f/1,7
Mircopro MQ100, YN-560 III
www.braterstwo-wilczakow.eu
Fenol napisał/a:
Co byście zmienili, co dodali, co odjęli, co zostawili bez zmian?
https://www.instagram.com/darek.prasal/
"Nie ma nic bardziej zadziwiającego niż zwykła prawda" (Egon Erwin Kisch)
Dużo różności
lukarch napisał/a:zupełnie bezinteresownie, rozszerzyłbym tą grupę
DanielZ napisał/a:może turniej drużynowy
W fotografii szukam wrażeń - natury mam pod dostatkiem w naturze
K-70 | K1mkII | ME Super | P30t | Zenit 80 | DA 35 f/2.4 | DA 50 f/1.8 | DA 18-55 | K 28 f/3.5 | Tamron: 28-75 f/2.8 | 10-24 | Sigma 70-200 f/2.8 | Pentacon 50 f/1.8
SlicaR napisał/a:DanielZ napisał/a:
może turniej drużynowy
Brzmi nieźle
Dużo różności
... albo zrobić im własną "grupę śmierci", niech się wycinają między sobą, a reszcie dadzą jakieś szanse, no bo co w końcu, kurcze blade (sorry, Fenol)Fenol napisał/a:półfinalistów, bo było ich sześciu - akurat będzie można ich rozstawić po jednym na grupę
Bardzo możliwe, że czasami brak tych możliwości skutkował odpuszczeniem rundy, więc chociażby ze względów całkiem pragmatycznych przemyślałbym odrzucenie niektórych tematów.Fenol napisał/a:moim zdaniem to było właśnie fajne, że część tematów nijak nie pasowała do możliwości jakie się miało w danej chwili.
W porównaniu z niektórymi wyzwaniami, to finałowe było całkiem przyjazne.Fenol napisał/a:Sam w finale poległem własnie na takim temacie.
https://www.instagram.com/darek.prasal/
"Nie ma nic bardziej zadziwiającego niż zwykła prawda" (Egon Erwin Kisch)
Fenol napisał/a:SlicaR napisał/a:DanielZ napisał/a:
może turniej drużynowy
Brzmi nieźle
Nic nie stoi na przeszkodzie, byście opracowali jakąś ciekawą formułę na zawody zespołowe
Co do osób, które wejdą z automatu - mogę co najwyżej zgodzić się na półfinalistów, bo było ich sześciu - akurat będzie można ich rozstawić po jednym na grupę
Dużo różności
Fenol napisał/a:DanielZ, to skoro już zaproponowałeś zasady, to mam nadzieję, że pójdziesz za ciosem i to zorganizujesz