Czyli sugerujesz, że pozamiatane? Odpalmy im może kilka, sprawdzonych w boju, protez kolanowych?bbartlomiej napisał/a:specjalizuje się z odkupowaniu nierentownych biznesów, szatkowaniu i sprzeaży z zyskiem
Mój mały rozumek tego nie ogarnia. Jakby dziś wieczorem bomba pieprznęła w garaż Pentaksa i zmiotła go w proch, to i tak mam 4 aparaty na chodzie i mogę się dalej bawić. Czy nie mogę?bbartlomiej napisał/a:Mialem w pełni przejśc na MFT, ale na szczęście szkła do FF Canona nie chciały się sprzedać dostatecznie szybko.
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
dość często zmieniam sprzęt, w tym całe systemy, wybierając to, czego aktualnie potrzebuję. Trudniej sprzedawać sprzęt firmy, która już go nie produkuje. Nabywcy nie podzielają zwykle Twojego entuzjazmu, że przecież wciąż działaCytatMój mały rozumek tego nie ogarnia. Jakby dziś wieczorem bomba pieprznęła w garaż Pentaksa i zmiotła go w proch, to i tak mam 4 aparaty na chodzie i mogę się dalej bawić. Czy nie mogę?
Aparaty szczęścia nie dają...
Generic napisał/a:A firmy zajmujące się wszystkim co popadnie radzą sobie dobrze w branży fotograficznej.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Na razie JIP chce kupić, ale sprawdza czy jest co...bbartlomiej napisał/a:https://www.olympus-global.com/news/2020/nr01695.html
Zakupi go JIP, o którym piszą, że specjalizuje się z odkupowaniu nierentownych biznesów, szatkowaniu i sprzeaży z zyskiem.
MF , FF , APS-C
Wypisz wymaluj mała matryca + chore ceny.foto napisał/a:K-5II s + Ltd.
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
K-373, 11-300 mm f/1.7-4.0, sunpaki i agfatroniki, LX15, XZ-1
MF , FF , APS-C
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
CzareK
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
CzareK
Morituri Nolumus Mori
www.rivelv.deviantart.com / https://500px.com/rivelv