Czyli sugerujesz, że pozamiatane? Odpalmy im może kilka, sprawdzonych w boju, protez kolanowych?bbartlomiej napisał/a:specjalizuje się z odkupowaniu nierentownych biznesów, szatkowaniu i sprzeaży z zyskiem
Mój mały rozumek tego nie ogarnia. Jakby dziś wieczorem bomba pieprznęła w garaż Pentaksa i zmiotła go w proch, to i tak mam 4 aparaty na chodzie i mogę się dalej bawić. Czy nie mogę?bbartlomiej napisał/a:Mialem w pełni przejśc na MFT, ale na szczęście szkła do FF Canona nie chciały się sprzedać dostatecznie szybko.
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
dość często zmieniam sprzęt, w tym całe systemy, wybierając to, czego aktualnie potrzebuję. Trudniej sprzedawać sprzęt firmy, która już go nie produkuje. Nabywcy nie podzielają zwykle Twojego entuzjazmu, że przecież wciąż działa To chyba w miarę jasne?CytatMój mały rozumek tego nie ogarnia. Jakby dziś wieczorem bomba pieprznęła w garaż Pentaksa i zmiotła go w proch, to i tak mam 4 aparaty na chodzie i mogę się dalej bawić. Czy nie mogę?
Aparaty szczęścia nie dają...
Generic napisał/a:A firmy zajmujące się wszystkim co popadnie radzą sobie dobrze w branży fotograficznej.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Na razie JIP chce kupić, ale sprawdza czy jest co...bbartlomiej napisał/a:https://www.olympus-global.com/news/2020/nr01695.html
Zakupi go JIP, o którym piszą, że specjalizuje się z odkupowaniu nierentownych biznesów, szatkowaniu i sprzeaży z zyskiem.
MF , FF , APS-C
Wypisz wymaluj mała matryca + chore ceny.foto napisał/a:K-5II s + Ltd.
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
K-373, 11-300 mm f/1.7-4.0, sunpaki i agfatroniki, LX15, XZ-1
MF , FF , APS-C
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
CzareK
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
CzareK
Morituri Nolumus Mori
www.rivelv.deviantart.com / https://500px.com/rivelv