Artooro  Dołączył: 11 Sty 2007
  Instrukcja [PL] do Metz 58 AF-1P...
No i jest... przywieźli ją dziś rano ale niestety nie mam instrukcji po polsku. Coś tam rozkminiłem czytając po EN ale to jeszcze nie to (choć pierwsze fotki przyjąłem z dużym zadowoleniem-AUTO muszę powiedziec, że pracuje świetnie). Dobra ale do rzeczy... Olało się w szkole obce języki więc się pisze pościki :-( .

Prośba do ludzi dobrej woli o działającego (niestety znalazłem kilka niedziałających) linka do instrukcji w wersji PL lub podesłanie jej na maila bruksi(małpa)o2(kropka)pl. Instrukcja nie musi koniecznie dotyczyć wersji dedykowanej na Pentaxa

DZIEKI wielkie z góry !

Łukaszzz  Dołączył: 15 Wrz 2007
I jak to się sprawuje na Pentaxie. Podesłałbyś na PW fotki tej lampy i jakieś sample z nią zrobione ?
Wszystko działa ? Zoomuje jak należy ?
W przeciągu 2 dni złoże zamówienie na takową lampę więc pytam.

Na CF była instrukcja pl, ale sie zmyła... poprosiłem tych co mają o podesłanie, także jak będę miał to Ci wyśle ją.

adrian  Dołączył: 06 Mar 2007
Również szukam. Jakby ktoś posiadał w wersji elektronicznej to bardzo chętnie skorzystam. :-)

samber  Dołączył: 28 Cze 2007
Mori jak zamówisz u Czesia to dostaniesz instrukcję w książeczce. Przynajmniej ja taką dostałem. Wprawdzie do Canona i Nikona, ale chyba różnice są niewielkie - nie połapałem się jeszcze.

Z tego co wiem nie wielkie są różnice w tych instrukcjach od C i N.
Więc można się połapać o co chodzi w lampie dedykowanej do Pentaxa.
Praktycznie stopka inna i pTTL zamiast innych TTL. Tyle różnic moim zdaniem.
Poluję na PL do Pentaxa ale jakoś nikt sie nie odzywa z CF. Wymarło im to forum czy jak :D hehe

Dobra wiadomość... zaraz zapodam linka do instrukcji PL do tego Metz'a 58 AF :)

[ Dodano: 2008-01-14, 22:37 ]
LINK:
Instrukcja obsługi (PL) Metz 58 AF, dedykowana do Canon / Nikon / itd...

http://s001.wyslijto.pl/?...420694271566911

Gwiazdor  Dołączył: 05 Mar 2007
M_O_R_I napisał/a:
Podesłałbyś na PW fotki tej lampy i jakieś sample z nią zrobione ?
Przecież to wszystko jest już wystawione na forum.

Hmmm.... nie dokopałem sie widać do tego... intensywnie przetrzepałem to forum i jedyne fotki aktywne jeszcze to lampa na stojaku przez kogoś zrobiona. Zaraz poszukam.. ale dzieki za info ze było... :)

Artooro  Dołączył: 11 Sty 2007
ufff
Mori prawie uratowales/as mi 4 litery (... i honor ;-) )
chylę czoła w wielkim podziękowaniu

[ Dodano: 2008-01-17, 08:47 ]
to co zamykamy watek ?

adrian  Dołączył: 06 Mar 2007
M_O_R_I napisał/a:
Dobra wiadomość... zaraz zapodam linka do instrukcji PL do tego Metz'a 58 AF :)[/b][/size]

[ Dodano: 2008-01-14, 22:37 ]
LINK:
Instrukcja obsługi (PL) Metz 58 AF, dedykowana do Canon / Nikon / itd...

http://s001.wyslijto.pl/?...420694271566911

niestety link nie działa. Plik został usunięty z serwera, niech ktoś to wyśle do mnie to postawię na serwerze z którego nie zniknie.

demonpaulos  Dołączył: 30 Cze 2008
Instrukcja PL do Metz 58 af-1
Witam serdecznie!
Dzisiaj nabyłem tą lampke, ale jest jednak problem z instrukcją. Przeszukałem całe forum i na googlach ale nie znalazłem żadnego działającego linka z instrukcją pl do tej lampy. Mógłby ktoś podesłać jakiś link albo na maila ta instrukcję?
Dziękuję i pozdrawiam!

marekb  Dołączył: 10 Lut 2007
witam
Witam szukałem wszędzie jednak brak jest instrukcji pl do lamy metz 58 może mnie ktoś z klubowiczów poratuje prześle na adres marekb@poczta.pf.pl lub zapoda aktywnego linka bo te co znalazłem a bylo ich sporo są nieaktywne. Pozdrawiam i licze że znajdzie się ktoś co ma w formie skanu instrukcję.

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
demonpaulos napisał/a:
Mógłby ktoś podesłać jakiś link albo na maila ta instrukcję?

Podaj maila

marekb, do Ciebie już leci (dotrze jeśli Twoja poczta łyknie 10-ciomegowy załącznik). To było do demonpaulos.

jednorazowo podają że 10 mb pozdrawiam

Cały mail z załącznikiem wyszedł 14 MB, sprawdź czy go odbierzesz a jeśli to czy nie masz możliwości zwiększenia wielkości listu.

Dzięki za instrukcję wszystko doszło plwk dzieki że dosłałeś

siwyyy77  Dołączył: 23 Lip 2007
plwk, Wstaw instrukcje do bazy instrukcji elektrody, tam nie zginie ;-)

bartoniu1973  Dołączyła: 01 Wrz 2008
Mam pytanko, czy instrukcja się gdzieś pojawiła?? Jeśli tak to bardzo prosze o linka lub o wysłanie na maila mon. Z góry dzięki

bartoniu1973, zmień zapis tego maila bo zasypią Cię spamem. Instrukcję już wysyłam.

[ Dodano: 2008-09-01, 18:45 ]
Instrukcje do Metza 58 AF-1 oraz Metza 48 AF-1 są na http://instrukcje.elektroda.pl/

Skocz do: