Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
Prosba do mieszkajacych w Lodzi
jest takie cus :
http://www.funsports.pl/p...products_id=301
czy ktos moglby zajsc do sklepu obfotografowac toto i wlasne wrazenia opisac?

A jakby przy tym swietle strzelil fote tablicy barwnej to byloby lux.....
tego typu lampy zwykle kosztuja ok 2000 zl ....
to chinskie badziewie.....550 a z drugiej strony przy uzytkowaniu delikatnym....

luckyluk  Dołączył: 27 Kwi 2007
Widziałem gdzieś filmik jak gostek takie coś złożył z elementów z castoramy czy Leroy Merlin za połowę tej ceny, były też na koniec pokazane fotki jakie z pomocą tego wychodzą. Dość zachęcające były.
Co do barwy to w Leroy, przynajmniej u mnie, jest wystawka z takimi żarówami we wszystkich temp. barwowych jakie sprzedają, więc idzie to dostosować.

luckyluk napisał/a:
Widziałem gdzieś filmik jak gostek takie coś złożył z elementów z castoramy czy Leroy Merlin za połowę tej ceny, były też na koniec pokazane fotki jakie z pomocą tego wychodzą
- wszystko mozna - kwestia potem tylko uzytecznosci i trwalosci.....
luckyluk napisał/a:
Co do barwy to w Leroy, przynajmniej u mnie, jest wystawka z takimi żarówami we wszystkich temp. barwowych jakie sprzedają, więc idzie to dostosować.
- uwierz ze nie tylko o sama barwe chodzi...

luckyluk  Dołączył: 27 Kwi 2007

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
Fafniak, w przyszlym tygodniu moze bym dal rade. A tak wogole to mam czasami mozliwosc pracowania z takimi http://www.funsports.pl/p...products_id=80, w sumie jest ok, daje bardzo duzo swiatla. Jesli wstrzymasz sie do niedzieli to zrobie Ci karte Kodaka tym oswietlona.

milo, - dzieki...

tidus art  Dołączył: 09 Paź 2006
Fafniak .. sluchaj.. z tego co sie orientuje to te lampy wcale takie zle nie sa... fakt cud to tez nie jest ale chyba z serwisem nie ma problemu... lampy dosc tanie...
niestety ciezko stoje z czasem zeby pofocic to...

pozdrawiam
Tidus

Skocz do: