Penteusz napisał/a:chociaż i tak wybija się spośród pozostałych in plus.
kaSetka z zabawkami

cinek325 napisał/a:Żałuje że nie wrzuciłem swojej pracy przez awarię komputera.
 Najpierw na tygodniowy termin, a później nowszą i "poprawioną" (z powodów... różnych
  Najpierw na tygodniowy termin, a później nowszą i "poprawioną" (z powodów... różnych  ), którą widać wyżej.
 ), którą widać wyżej.

kaSetka z zabawkami
 )
   )
Rafi napisał/a:No to czym w takim razie wybija się wersja zaproponowana przez Blesso?
Zgadzam sięPenteusz napisał/a:potrafił oderwać modelkę od tła

CytatRafi, ta Twoja ostatnia wersja powyżej jest po prostu nie do przełknięcia.
 Toż jak napisałem, próbowałem coś "lepszego" stworzyć. Niestety na próbach się skończyło, bo sam z tego co wysłałem, zadowolony nie byłem (i oczywiście nadal nie jestem). Widać też po moich tak różnych wersjach, że się przy obróbce miotałem i pomysłu nie miałem...
  Toż jak napisałem, próbowałem coś "lepszego" stworzyć. Niestety na próbach się skończyło, bo sam z tego co wysłałem, zadowolony nie byłem (i oczywiście nadal nie jestem). Widać też po moich tak różnych wersjach, że się przy obróbce miotałem i pomysłu nie miałem...kaSetka z zabawkami
Rafi napisał/a:Penteusz napisał/a:
potrafił oderwać modelkę od tła
Zgadzam się

pozdrawiam 
k-S2 GR Fuj

pozdrawiam 
k-S2 GR Fuj
Blesso napisał/a:a oprócz "chłodu ", zastosowałem mała winietę

Brak praktyki pewnie też robi swoje, bo właściwie tylko fotki z rc próbuję (i do tego jedynie "intuicyjnie") obrabiać... Może jeszcze będzie lepiej?
  Brak praktyki pewnie też robi swoje, bo właściwie tylko fotki z rc próbuję (i do tego jedynie "intuicyjnie") obrabiać... Może jeszcze będzie lepiej?  A może już nie...
  A może już nie...kaSetka z zabawkami

Od Zenita ABTOMATA do K20D
Od Heliosa 44K i Zenitara do SMC, fan Tamrona
od widła do powidła;-)
K-751, dodatki i dyletanckie pstryki
                Dołączył: 24 Wrz 2007Blesso napisał/a:będę obstawał przy niebieskich dżinsach ;)
 , a nie tej "trupio-horrorowej" pozakonkursowej
  , a nie tej "trupio-horrorowej" pozakonkursowej  

kaSetka z zabawkami
                Dołączył: 24 Wrz 2007Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=