Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Database backup in progress please wait few seconds.
Nikt nie czepiał się samego faktu modyfikacji firmware. Za pierwszym razem dostał bana za próbę handlu nim tu na forum i chamstwo. Za drugim juz tylko (albo aż) za chamstwo tu i robienie nam wiochy na forach zagranicznych.gator napisał/a:BTW: co do usunietego tematu to uwazam ze nie powinno sie tak strasznie ganic tom-a. Chcial zrobic cos dobrego (dla pewnej grupy osob, a dla innej nie) i za to nalezy sie pochwala.
zorzyk napisał/a:crocau napisał/a:bzdury opowiadasz straszne ze glowa boli
Wszystko można powiedzieć w różny sposób. Ten sposób, zaprezentowany przez crocau, całkowicie mi nie odpowiada, bo nie posuwa dyskusji naprzód, a tylko zawiera emocjonalną ocenę czyjejś wypowiedzi. Jest przy tym napastliwy i arogancki.
Proszę crocau, powściągnij emocje w przyszłości.
moje 50D Canon
50mm/1,4 USM Canon
30mm/1,4 DC Sigma
85/1,8 USM Canon
gator napisał/a:Piractwo w Polsce to chleb powszedni i robienie z tego tak wielkiego halo to chyba przesada.
davnes napisał/a:panowie forum jest publiczne i nie wolno w żaden sposób propagować piractwa w jakiej kolwiek formie.
Richard Stallman napisał/a:Piractwo to napaść na statki. Ta czynność jest czymś bardzo złym. Dzielenie się z innymi ludźmi nieautoryzowanymi kopiami: muzyki, filmów, oprogramowania jest czymś dobrym. Nazywam to kooperacją społeczną. Porównywanie tych dwóch czynności to jakieś nieporozumienie. To akt propagandowy wydawców. Nie zamierzam mówić językiem wydawców.
Do we simply turn our heads and look the other way??
Photoblog: http://dphoto.pl
Pentax, because AF is not the most important thing in the world ;)
kidding ^^
gator napisał/a:piractwa nie mozna popierac, ale wszystko w tym kraju tak działa aby szerzyć piractwo
kidding ^^
GrzegorzQ
przedwczoraj MZ-30, wczoraj ZX-L, dziś K100D
+360FGZ+ Tamron 18-250, stara portretówka, pierścienie, konwerter 2x i ... starcza
GrzegorzQ napisał/a:gdzie jest granica dozwolonych modyfikacji firmware'u ?
GrzegorzQ napisał/a:... nie znam się na moderacji , ale ja to bym ten wątek![]()
zapiwował , bo zatuszował to nieładnie brzmi .... a przynajmniej to HACKED wywalił z tytułu
kidding ^^
K10D; LX
Vivitar S1 105/2,5; Sigma 135-400/4,5-5,6; D-xenon 18-55/3,5-5,6; SMC A 35/2,8; SMC A 28/2,8; SMC M 50/1,4 +parę innych
Metz 32 MZ3; Pentax 540 FGZ; Slik PRO 713 CF; Slik SBH 280
Noootref napisał/a:jakbyś z nami łaził po 3mieście ostatnio, to byś się może przełamał... choć chłopaki to jednak coś dłuższego przypinali niż ja i Dzerry
Tylko najlepiej własnie z kimś, kto ma już to "we krwi", wtedy łatwiej.tref napisał/a:Aparat w rękę i jazda na miasto - najlepsza rada
To raczej była wypowiedź zbyt ogólna, bo "dodanie nowej funkcjonalności" w językach wyższego poziomu może zająć 5 minut. EOT dla mnie, bo już wszystko chyba jasne.crocau napisał/a:kazda jedna osoba ktora ma jakie kolwiek pojecie o programowaniu potwierdzi ze to byla bzdura, post moze nie byl najprzyjemnieszy ale inaczej nie mozna traktowac wypowiedzi ktore sa tak dalekie od prawdy i dodatkowo podpierane beszczelnym klamstem (tylko i wylacznie ktos kto nigdy nic nie programowal by cos takiego napisal)
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Ż jest P... p.
CytatSam napisałem "parę" programów i wiem, że wprowadzenie nowej funkcjonalności i wypuszczenie nowej wersji wraz z testowaniem to pierdnięcie dla pojedynczego programisty, a co dopiero dla zastępu ludzi u producenta.
Cytata co dopiero dla zastępu ludzi u producenta
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
moje 50D Canon
50mm/1,4 USM Canon
30mm/1,4 DC Sigma
85/1,8 USM Canon
MES,K100D
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka