Są także plecaki Apollo, wzorowane na Lowepro. Połowę tańsze. Poszukaj w Foto-necie.vertiico napisał/a:natomiast plecaki Lowepro mi sie b. podobaly, tylko cena 300zl i wiecej
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
szkło w połowie pełne
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Live fast, die young
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
http://s-t-f-n.deviantart.com/
K100d, kit, pentacon 30/3.5 / jupiter-9 85/2 / Carl Zeiss Jena 80-200/4
Moim zdaniem ciężko będzie. Dziwny rozkład kieszeni. Lepiej sprawdzić organoleptycznie.stfn napisał/a:Wejdzie do niej K100D + kit..................
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
K100D Super kit 18-55, Jupiter 135/3,5
stfn napisał/a:A ja bym chciał poznać opinię o Lowepro Slingshot 100 lub 200. Naprawdę tak fajna jak ją opisują? Wejdzie do niej K100D + kit, 85mm plus stare 80 - 200 ? Po obejrzeniu zdjęć w necie myśl, że tak, ale będę wdzięczny za każdą informacje.
jarekt napisał/a:Jaką torbę zaproponujecie (na kasetkę) do noszenia podczas górskich wędrówek.
Wszystko pięknie, ale K10D z gripem nie wchodzi. Dla mnie to był wystarczający powód zrezygnowania ze Slingshota.raurfang napisał/a:Do Slingshota 200 mieści się np. K10D z kitem, Helios 85/2, Jupiter 135/3.5, DFA100/2.8, FA50/1.4 i różne drobiazgi
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
A co poza tym ? Chodzi o dłuższe gabarytowo szkło, a nie np. 18-55 czy 50mm. Mnie K10D+grip z podpiętym Tamronem 90mm i dodatkowym szkłem 12-24 nie wszedł. Jest za "niski". Specjalnie wziąłem szkiełka, które chciałem w tym nosić i dupa blada .raurfang napisał/a:Do Slingshota 200 K10D z gripem wchodzi bez problemu
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
raurfang, Ale ja miałem w ręku tego Slingshota. Chodzi o to, że wyjęcie dodatkowego szkła wiąże się raczej ze zdjęciem torby z ramienia. Szkiełka są schowane . Za bardzo niebezpieczne dla mnie. Moze tobie to pasuje, mnie nie. Wolę zwykłą torbę lub plecak.raurfang napisał/a:Slingshot 200AW, w komorze głównej mieści: K10D+grip+DFA100/2.8, DA50-200, DA18-55, FA50/1.4, 360FGZ
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
A to w zupełności zgadzam się z tobą. Osobiście szukałem torby, którą można szybko przemieścić na brzuszek i wymienić szkło.raurfang napisał/a:Mowa była tylko o tym, źe to wszystko się mieści, a nie o tym, źe wszystko da się wyjąć nie zdejmując plecaka
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
raurfang napisał/a:
Ale z torbą nie pojeżdżę rowerem.