I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
No co do tego dyskutowałbym. Akurat DA21 ma najsłabiej mocowaną osłone p/s. Co prawda trzeba ja lekko obrócić, żeby odpadła, ale zatrzaski tego pseudobagnetu są bardzo symboliczne.WuWu84 napisał/a:nie ma obaw, że coś w tłumie odpadnie
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Dada napisał/a:Co prawda trzeba ja lekko obrócić, żeby odpadła, ale zatrzaski tego pseudobagnetu są bardzo symboliczne.
opiszon napisał/a:no niby tak, ale ten trochę inaczej, bo ten bagnet jest tak jakby od wewnątrz, a nie na zewnątrz
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
15-35-70 ltd
K5 18-55 WR,*55/1.4, *50-135/2.8
100% Pentax, K-5, K20D, K100D, MZ-30, DA18-55I, DA18-55II, DA55-300, DA70, DA40, DA*16-50
CytatZapraszam na pm
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
rychu napisał/a:CytatZapraszam na pm
A co to?
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Lepiej wyjść na spacer, niż wyjść na debila.
Jeden aparat 2017
Czyli się da ... jeśli już to stosuję dokładnie ten sam patentkojut napisał/a:nie da się. Ja użyłem filtra UV (chyba Hoya) jako przedłużenie mocowania
MF , FF , APS-C
Remek napisał/a:Dzięki za odp. A sam filtr polaryzacyjny da swobodnie używać, czy też osłona zawadza?
MF , FF , APS-C