*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Ryszard napisał/a:przyjazny amatorom mechanizm skanowania zwyczajnych dokumentów do wielostronicowych PDF'ów
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Electrical engineers do it with less resistance ;)
Ja kiedyś po prostu skanowałem w IrfanView i także w IrfanView konwertowałem skany do wielostronnicowego PDFa.Ryszard napisał/a:Pytanie z trochę innej beczki: czy Vuescan posiada przyjazny amatorom mechanizm skanowania zwyczajnych dokumentów do wielostronicowych PDF'ów? Żonka chce się nauczyć, ale oryginalny soft Epsona nie nadąża za Win10, chodzi kapryśnie i co chwilę się wywala...
NAFO expansion is non-negotiable
Ooo... to już brzmi skomplikowanie. Szukam czegoś, co uprzejmie zapyta "Czy życzysz sobie zeskanować kolejną stronę?". Oryginalny soft Epsona świetnie to robił, ale niestety pod Win10 potrafi się sam odinstalować po aktualizacjach systemu i wywala się bez wyraźnego powodu. Zrobił się z niego kapryśny soft dla wytrwałych...Kytutr napisał/a:w IrfanView konwertowałem skany do wielostronnicowego PDFa
Ryszard napisał/a:Oryginalny soft Epsona świetnie to robił, ale niestety pod Win10 potrafi się sam odinstalować po aktualizacjach systemu i wywala się bez wyraźnego powodu.
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Ryszard napisał/a:Tak wiem, wersja demo, ale ja leniwy jestem...
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.