4..5 tysięcy powiadasz? Popatrzyłbym na poleasingowe stacje robocze. Mam Precisiona M4700 - z RT daje radę, IPS FullHD, hałasu karty graficznej nie zauważyłem, a dzisiaj kosztowałby na pewno poniżej dwójki. Zatem masz w zasięgu nowsze, lepsze, lżejsze maszyny - tyle, że używane.slwk2020 napisał/a:Z tego co się przeszkoliłem na forum i w internecie, prawie (a to duża różnica) wiem co wybrać, tylko obawiam się dedykowanej grafiki ze względu na głośną pracę układu chłodzenia i temperaturę, a indywidualna konfiguracja laptopa jest niemożliwa, no i budżet.
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Ryszard napisał/a:Generic, zwiększ tekst, chłopie
Aparaty szczęścia nie dają...
Ryszard napisał/a:Generic, zwiększ tekst, chłopie4..5 tysięcy powiadasz? Popatrzyłbym na poleasingowe stacje robocze. Mam Precisiona M4700 - z RT daje radę, IPS FullHD, hałasu karty graficznej nie zauważyłem, a dzisiaj kosztowałby na pewno poniżej dwójki. Zatem masz w zasięgu nowsze, lepsze, lżejsze maszyny - tyle, że używane.slwk2020 napisał/a:Z tego co się przeszkoliłem na forum i w internecie, prawie (a to duża różnica) wiem co wybrać, tylko obawiam się dedykowanej grafiki ze względu na głośną pracę układu chłodzenia i temperaturę, a indywidualna konfiguracja laptopa jest niemożliwa, no i budżet.
slwk2020 napisał/a:nie znam dobrego sprzedawcy sprzętu polizingowego
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
slwk2020 napisał/a:Może jakieś namiary.
Pozdrawiam
Arti
bbartlomiej napisał/a:8GB RAM wystarczy do obróbki zdjęć
bbartlomiej napisał/a:ale obecnie jakbym mial kupic nowego laptopa, to Air wychodzi najtaniej i najsensowniej.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();