corn napisał/a:czy to oznacza, że tylko w wersji 1,10 jest dostęp do menu serwisowego a wyższych nie ma.?
GX10 + palnik + szkiełka :) Nikon D80 + 18-135 :) canon 5D + 24-105 USM :)
Bo do Samsunga nie było. Tylko do Pentaxa.maVen napisał/a:jednak chyba sie spoznilem z szukaniem bo juz nigdzie do swojego GX10 nie moge znalesc tego firmware 1.1
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
corn napisał/a:na hiszpański , proszę bardzo, ale na polski to już nie.
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Dowiedz się w Asterze, może oni mają.CytatBo kostki do lampy nawet Czesiu nie chce mi sprzedać.
W tej chwili jest tylko firmware 1.30. Nie przypominam sobie, by ktoś się chwalił wersją 1.10 do Sama. Ale przyznaje, nie śledziłem tematu.Dada napisał/a:Oj, chyba był. Ale nie pamiętam gdzie. Chyba na stronie Samsunga .
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
To jednak była do Sama ?corn napisał/a:Jeżeli chcesz to mam wersję 1.10
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Ten, to i ja mam. maVen chyba szuka do swojego Sama GX-10.corn napisał/a:Nie, to jest do Pentaxa K 10 D
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Masz zacięcie do szukania . Ale to pewnie firmware z zablokowanym wejściem do menu serwisowego.Dada napisał/a:Mówiłem, że było. i to 1.1
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
GX10 + palnik + szkiełka :) Nikon D80 + 18-135 :) canon 5D + 24-105 USM :)
plwk napisał/a:Właśnie sprawdziłem, że w trybie M kompensacja błysku nie działa czyli pozostaje kombinowanie ISO, przesłoną i czasem (do minimum 1/180s).
K-5IIs, K-5, K10D+D-BG2+KatzEye+0-ME53
DA10-17/3.5-4.5, DA12-24/4, FA31/1.8 Limited, FA35/2, FA43/1.9 Limited, FA50/1.4, FA77/1.8 Limited, DFA100/2.8 Macro, DA*200/2.8
AF-540 FGZ
jaad75 napisał/a:A przynajmniej normalnie ustawiam kompensację i zawsze wydawało mi się, że widzę różnicę...
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Jak nie chcesz robić upgrade-u to kup sobie 360-kę i z niej odpalaj bezprzewodowo 540-kę.corn napisał/a:argawen, Dziękuję za pojaśnienie sytuacji. Nie będę się spieszył zatem do nowych wersji. Poza wirelessem oczywiście. Bo kostki do lampy nawet Czesiu nie chce mi sprzedać.
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited