Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
szkło w połowie pełne
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
Hm..na zdjęciu są kostki z obu stron kabla. To po co kupować następną ? Chyba, ze o czymś nie wiem.MarWoj napisał/a:Do oryginału trzeba jeszcze dokupić przynajmniej 1 kostkę (np. do sanek w aparacie)
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
argawen napisał/a:.na zdjęciu są kostki z obu stron kabla. To po co kupować następną ?
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
piotrecius napisał/a:Zastanawiam się, czy dałoby się rozdzielić jakoś sygnał na dwie lampki.
argawen napisał/a:Znalazłem w jednym sklepie zamiennik kabla synchronizacyjnego do Pentaxa.
Może komuś się przyda.
link
To chyba często na siłownie chodzisz, albo kupiłeś dłuższy egzemplarz...MarWoj napisał/a:Acha,ma tez plusy: długość(ok. 1,3m)
Która uzyskuje wygląd rozciągniętej sprężynki po wydłużeniu kabla do 100 cm.MarWoj napisał/a:kabla reguluje sie samoczynnie(sprężyka)
MarWoj napisał/a:w kostce na sanki lampy jest gniazdo statywowe-nie trzeba trzymać w ręce
armar napisał/a:Mój kabel rozciągnąłem do 100 cm
armar napisał/a:nie ryzykowałbym uderzenia lampą - wiadomo że lampa wraz ze statywem poleci w stronę aparatu.