opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
hmm, to dziwne, bo mi kiedyś zablokowali konto, twierdząc że pod tym adresem znajduje się zarejestrowanych 6 różnych kont

musiałem im dopiero tłumaczyć że to mieszkanie studenckie z 9 lokatorami, i każdy przecież ma prawo mieć swoje konto

ale widocznie zmienili regulamin od tego czasu

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
Ech... kolejna osoba ktora kupila i sprzedaje z moim opisem :shock:

http://allegro.pl/item375..._45_pentax.html

FotoPepe  Dołączył: 13 Kwi 2008
milo napisał/a:
Ech... kolejna osoba ktora kupila i sprzedaje z moim opisem :shock:

http://allegro.pl/item375..._45_pentax.html

Nie dziw się ;-)
Ludzi są leniwi ;)
Odpuść sobie szkoda nerwów :)
Ważne że sprzedałeś :-B

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
Mnie chyba bardziej od kopiowania opisów (co, oczywiście, jest denerwujące) wkurza to, gdy kupuje ode mnie komis - tylko po to, by zaraz sprzedać i zarobić.
Dużo bardziej wolę sprzedać (nawet nieco taniej) na Forum komuś, kto się będzie cieszył z zakupionego sprzętu, niż stawać się dla kogoś źródłem dochodu.

Samp napisał/a:
Mnie chyba bardziej od kopiowania opisów (co, oczywiście, jest denerwujące) wkurza to, gdy kupuje ode mnie komis - tylko po to, by zaraz sprzedać i zarobić.
Dużo bardziej wolę sprzedać (nawet nieco taniej) na Forum komuś, kto się będzie cieszył z zakupionego sprzętu, niż stawać się dla kogoś źródłem dochodu.

Coś w tym jest - w pełni popieram odczucia :-)

Tak na marginesie, widzieliscei za ile poszedl MZ-7 PiotrusiaP?

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
milo, za tyle bym nie sprzedał :-/

PiotruśP  Dołączył: 09 Sty 2007
Cytat
Liczyłem na więcej, ale mówi się trudno, aparat zapakowany i w poniedziałek leci w świat :-? . Odwoływanie ofert, bo cena za niska jakoś mi (niestety) nie leży, dostałem po du..e i więcej od złotówki nie wystawię.

PiotruśP napisał/a:
Cytat
Liczyłem na więcej, ale mówi się trudno, aparat zapakowany i w poniedziałek leci w świat :-? . Odwoływanie ofert, bo cena za niska jakoś mi (niestety) nie leży, dostałem po du..e i więcej od złotówki nie wystawię.

Przegapilem aukcje - szkoda ... :-(

^mmm^  Dołączył: 04 Paź 2006
milo napisał/a:
Ech... kolejna osoba ktora kupila i sprzedaje z moim opisem

Widocznie tworzysz bardzo przekonujące opisy :evilsmile:

Szumak  Dołączył: 18 Cze 2007
Samp napisał/a:

Wykorzystywanie czyichś zdjęć czy opisów może budzić kontrowersje, zresztą sporo wystawiających używa znaków wodnych na fotkach by utrudnić ten proceder, ale nie rozumiem dlaczego oburza Was to, że są ludzie, którzy starają się zarabiać i żyć z handlu. Zawsze i wszędzie tak było i jest choć w niedalekiej historii próbowano już tego zabraniać.

DarW  Dołączył: 27 Gru 2007
Szumak napisał/a:
...ale nie rozumiem dlaczego oburza Was to, że są ludzie, którzy starają się zarabiać i żyć z handlu...

Dokładnie tak jak napisał Szumak. Jeśli chce się zarobić na handlu to na tym to polega aby kupić taniej, a sprzedać drożej. Denerwujący mógłby być fakt, że ktoś tutaj kupuje na giełdzie z myślą aby wystawić to później na allegro za większą kwotę. W tej aukcji na allegro nie widzę nic dziwnego.

dsk  Dołączył: 19 Mar 2008
Ostatnio mam wrażenie, jakby co trzeci post był napisany przez FotoPepe... :shock: :-P Ale może to tylko wrażenie?

j+  Dołączył: 01 Sty 2008
statystyki FotoPepe napisał/a:
167, tematów: 10, załączników: 0, ankiet: 0
[0% z całości / 3,41 postów dziennie]

statystyki dsk napisał/a:
735, tematów: 5, załączników: 0, ankiet: 1
[0% z całości / 9,93 postów dziennie]

ile z tych 10 postów dziennie wprowadza tyle do tematu, co ten powyższy? zejdź z chłopaka.
*puf*

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
^mmm^ napisał/a:
Widocznie tworzysz bardzo przekonujące opisy

heh, to juz bylo zlosliwe :-P

dsk  Dołączył: 19 Mar 2008
j+ napisał/a:
statystyki FotoPepe napisał/a:
167, tematów: 10, załączników: 0, ankiet: 0
[0% z całości / 3,41 postów dziennie]

statystyki dsk napisał/a:
735, tematów: 5, załączników: 0, ankiet: 1
[0% z całości / 9,93 postów dziennie]

ile z tych 10 postów dziennie wprowadza tyle do tematu, co ten powyższy? zejdź z chłopaka.

Ładne statystyki przytoczyłeś. Tylko zapomniałeś dodać, że FotoPepe ostatnich 25 postów napisał w ciągu trzech godzin. Przy czym w ogóle mu tego nie wypominam i moja uwaga była (przynajmniej w założeniu) życzliwym spostrzeżeniem o aktywności na forum, które przekształciłeś na "wjeżdżanie na chłopaka". W jakim celu?

Niedługo wyjazd - będzie cisza z mojej strony ;)
A tak ciut poważniej, nie zawsze mam tyle czasu aby pisać, ale czasami się zdarzy - proszę o wybaczenie ;)
Gwoli wyjaśnienia - dla jasności nie uprawiam celowego nabijania postów, bez względu na opinie i sposób postrzegania mych wypowiedzi - ale przecież każdy może mieć własne zdanie, nie zawsze miłe dla czytającego - dzięki temu świat jest kolorowy :)
Ale i ja tam się nie obrażam o takie rzeczy.
To też dalej tego już tego wątku nie ciągnę.
:-B for ALL :)

FotoPepe napisał/a:
To też dalej tego już tego wątku nie ciągnę.

Cziken :P

j+  Dołączył: 01 Sty 2008
dsk napisał/a:
W jakim celu?

wywołania 3 wielkiej wojny, doprowadzenia do zderzenia rónoległych światów, dyskryminacji homoseksualistów (w końcu 'zejdź z chłopaka'), żydów, chrześcijan, muzułmanów, buddystów, blondynek i jednego klowna.
*puf*

^mmm^  Dołączył: 04 Paź 2006
alkos napisał/a:
heh, to juz bylo zlosliwe

Skądże, to tylko pochlebna ocena zdolności Milo :evilsmile:

Skocz do: