I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Cambo
milo napisał/a:Ech... kolejna osoba ktora kupila i sprzedaje z moim opisem![]()
http://allegro.pl/item375..._45_pentax.html
Lubię jasne sytuacje, i ... jasne szkiełka
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Samp napisał/a:Mnie chyba bardziej od kopiowania opisów (co, oczywiście, jest denerwujące) wkurza to, gdy kupuje ode mnie komis - tylko po to, by zaraz sprzedać i zarobić.
Dużo bardziej wolę sprzedać (nawet nieco taniej) na Forum komuś, kto się będzie cieszył z zakupionego sprzętu, niż stawać się dla kogoś źródłem dochodu.
Cambo
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Liczyłem na więcej, ale mówi się trudno, aparat zapakowany i w poniedziałek leci w światCytatmilo, za tyle bym nie sprzedał![]()
szkło w połowie pełne
PiotruśP napisał/a:Liczyłem na więcej, ale mówi się trudno, aparat zapakowany i w poniedziałek leci w światCytatmilo, za tyle bym nie sprzedał![]()
. Odwoływanie ofert, bo cena za niska jakoś mi (niestety) nie leży, dostałem po du..e i więcej od złotówki nie wystawię.
milo napisał/a:Ech... kolejna osoba ktora kupila i sprzedaje z moim opisem
k10d i k-7
Samp napisał/a:Mnie chyba bardziej od kopiowania opisów (co, oczywiście, jest denerwujące) wkurza to, gdy kupuje ode mnie komis - tylko po to, by zaraz sprzedać i zarobić.
Szumak napisał/a:...ale nie rozumiem dlaczego oburza Was to, że są ludzie, którzy starają się zarabiać i żyć z handlu...
KaSetka + 18-55 + Helios 44M-4 + Jupiter 37A 3,5/135
statystyki FotoPepe napisał/a:167, tematów: 10, załączników: 0, ankiet: 0
[0% z całości / 3,41 postów dziennie]
statystyki dsk napisał/a:735, tematów: 5, załączników: 0, ankiet: 1
[0% z całości / 9,93 postów dziennie]
^mmm^ napisał/a:Widocznie tworzysz bardzo przekonujące opisy
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
j+ napisał/a:statystyki FotoPepe napisał/a:167, tematów: 10, załączników: 0, ankiet: 0
[0% z całości / 3,41 postów dziennie]
statystyki dsk napisał/a:735, tematów: 5, załączników: 0, ankiet: 1
[0% z całości / 9,93 postów dziennie]
ile z tych 10 postów dziennie wprowadza tyle do tematu, co ten powyższy? zejdź z chłopaka.
FotoPepe napisał/a:To też dalej tego już tego wątku nie ciągnę.
Cambo
dsk napisał/a:W jakim celu?
alkos napisał/a:heh, to juz bylo zlosliwe
k10d i k-7