Niemy napisał/a:O P30, Super A, MZ-5N, CHINON CM-4 dobrych ale nie wiem czy spełniją moje warunki.
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
Prakticowałem a teraz się pętam.
MZ-7 + trochę szkieł, MZ-50,
http://www.jrm.art.pl
Galeria:
http://fotohistoryjki.blogspot.com/
Niemy napisał/a:co to za model SF7?
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
O zgrozo...
CytatKorpus możnaby uznać za w pełni sprawny, gdyby nie szwankująca współpraca z pozycją „A” na pierścieniu przysłon obiektywów Pentax A, F i FA. W tej pozycji następuje całkowite przymknięcie obiektywu (np. do wartości "22" lub "32" w zależności od obiektywu). Po ustawieniu na konkretną wartość przysłony (poza "A") działają poprawnie wszystkie funkcje aparatu.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
O zgrozo...
aldek napisał/a:MZ 6.
Pentax Spotmatic SP | Pentax 6x7
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
karmazyniello napisał/a:różnice pomiędzy modelem Program Plus a Super A?
Dada napisał/a:a Super A jest Super A
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
Niemy napisał/a:czyli ja AF to kupować MZ 5N
Niemy, miałem następujące modele aparatów z serii MZ: MZ-5, MZ-7, MZ-10 i MZ-50. Sprzedałem wszystkie oprócz MZ-50 ... w zasadzie oprócz dwóch MZ-50 .Cytatłatwo dostać mz 50 i 60 ale na tych psy wieszaliście w postach :)
szkło w połowie pełne