http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
MarWoj napisał/a:Mam taki,jak pierwszy.Nie jest zły(dla mnie).Wady : nie pasuje do innych lamp(używam tylko z AF 500FTZ),jest sztywny,więc nie daje się włożyć do futerałów typu colt razem z aparatem i lampą.Drugi wydaje sie bardziej wszechstronny,choć ja swój już polubiłem i nie tęsknie za "skarpetą".
Cytatskarpete umiescilem po testach na tym samym poziomie co lightsphere - a do tego jest duzo lzejsza i LS poszedl do ludu.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:przy pomocy skarpety nie da się chyba zrobić sztucznego sufitu ?
Jakiś tam N
www.kosiorek.wordpress.com
opiszon napisał/a:Cytatskarpete umiescilem po testach na tym samym poziomie co lightsphere - a do tego jest duzo lzejsza i LS poszedl do ludu.
a jak z pracą w wysokich pomieszczeniach? przy pomocy skarpety nie da się chyba zrobić sztucznego sufitu ?
Kosior napisał/a:opiszon napisał/a:przy pomocy skarpety nie da się chyba zrobić sztucznego sufitu ?
Zawsze można podkleić folią aluminiową :)
Kosior napisał/a:Zawsze można podkleić folią aluminiową :)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Jakiś tam N
opiszon napisał/a:
a może zbudować coś takiego na ten jeden raz ?
http://www.diyphotography...ke-light-sphere
nie chodzi o to, żebym profi wyglądał - robię przysługę kolegom z pracy (za darmo) to i nie zamierzam się nadwyrężać finansowomazi napisał/a:bo zbyt profi to nie wyglada :)
mazi napisał/a:ze wzgledu na ich mala wage :)
Hakuna Matata
Kosior napisał/a:mic_kas napisał/a:Możecie napisać co o takim myślicie dyfuzorze ??
Ile użytkowników tyle opini. Jedni mówią, że jest niewiele lepszy od stofena, inni, że gorszy od stofena, a spotkałem się z takimi opiniami, które mówiły, że lepszego dyfuzora nie ma.
k10+kit2+80-200/4,7-5,6+Pancolar 50mm/1.8+soligor tif 340 & 380(pójdzie na sprzedaż)+ T17-50/2,8+M48-1 :) no i takie tam różne analogowe i małe cyfrowe
wchodzić i komentować --> http://www.flickr.com/photos/rysiekp/
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką