dzerry napisał/a:Czy Benro BH-2 da sie przykrecic do Manfrotto 55?
dzerry napisał/a:czy ta glowica udzwignie jakiegos srednioformatowego potwora?
Cześ napisał/a:Benro A-056n6 będzie dobrym wyborem.
flying napisał/a:szpajchel, cała seria Travel Angel spełnia Twoje wymogi ,być może poza ceną
K10D | MZ-5n | MZ-M
Cześ, specyfikacje to ja widzialem, tylko one sa pisane przez pisarzy Science Fiction. Wg specyfikacji, Manfrotto 190 udzwignie SinaraCześ napisał/a:maksymalny udźwig tej głowicy to 8 kg
pozdrawiam,
dzerrry
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:dzieki! Chyba trzeba bedzie w takim razie zajrzec do skarbonki. A moze ktos zna inna solidna glowice kulowa w rozsadnej cenie?
miałem K-5. mam x-e2
To jest chyba inspiracja dla Benro BH-1Spinner napisał/a:A ta ?
Cena ta sama co BH2. Widac, ze jest precyzyjniejsza. Tylko ta szybkozlaczka taka malo szybka.Promocja111 napisał/a:Na ebay'u znalazłem coś takiego:
http://cgi.ebay.pl/ws/eBa...:MEWA:IT&ih=023
pozdrawiam,
dzerrry
wedding photo Farnborough - blog
wedding photographer Hampshire
FF Nikon System
Nie wiem czemu sie wszyscy czepiaja tak tego rozkręcania nóg? Mam Benro A297n6 i aby poluzowac zacisk wystarcza pół obrotu zaciskiem. Jak dla mnie jest to zdecydowanie lepsze i szybsze jak bawienie się zaciskami motylkowymi. Ale pewnie ja dziwny jakiś jestem ;)mini21 napisał/a:Jedyne, co mi przeszkadzało, to sposób wyciągania sekcji.
W MF były takie klipsy, które się odciągało i nogi się wyciągały.
W Benro trzeba kręcić takim gumowym pokrętłem, co trochę trwa, ale jest dokładniejsze.
Sławek_S napisał/a:Ale pewnie ja dziwny jakiś jestem
Yura napisał/a:chyba że wolisz srebrny, imho czarny jest bardziej profi
Yura napisał/a:No i czy taka wysokość to nie za mało?