opiszon napisał/a:CytatTo jest niesamowite jak zdrożały piloty
pewnie dlatego że dolar zdrożał, to i import z chin zdrożał
Premislaus napisał/a:Ale wydać na oryginalnego pilota o wielkości 1/5 pudełka zapałek 100 zł. to rozbój w biały dzień.
szczypiorrr napisał/a:Premislaus napisał/a:Ale wydać na oryginalnego pilota o wielkości 1/5 pudełka zapałek 100 zł. to rozbój w biały dzień.
A jakby był wielkości pilota do telewizora to byś wydał?
Chyba jednak wspiera, bo sprawdzałem K200D z pilotem od wieży Philipsa i raz, że działał z conajmniej 11 metrów (wiecej nie miałem możliwości sprawdzenia) i dwa, że czas B też odmierzał.LDevil napisał/a:Pilot na podczerwień nie wspiera trybu bulb (nie miałem pilota w łapie, gdzieś to na forum wyczytałem), natomiast radiowy jak najbardziej
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
Lepiej późno niż wcale. Dopiero teraz zobaczyłem, że nie odpowiedziałem. Nie wiem czy to akurat jest nazwa modelu pilota, ale jest coś takiego: RC19245028/01. Działa kilka przycisków, m.in. dwa do zmiany funkcji Tuner i Auxthrackan napisał/a:Djack, znasz może model tego pilota? (powinien być oznaczony na naklejce pod bateriami) Co w nim naciskałeś?
dany napisał/a:Czy te piloty obsługują mój aparat,
K-5, DA 18-55WR, DA 55-300 f4-5.8 ED, Yongnuo Speedlite YN460-II, SD Sandisk Extreme III 2 GB, Naneu Alpha.
Zenit TTL, Helios 44M 2/58, Fujicolor Superia 36/200, jakaś lampa.
http://www.garnek.pl/sq9etc