K100D/18-55 kit/Pentax 100-300/Pentax AF 360FGZ/Extreme III/Nikon F60/Sigma 28-70 2.8-4/Sunpak MZ440AF/i inne szpargały...
Bez K-7 i obiektywów z * też da się zrobić zdjęcia:]
www.facebook.com/fotografiacyfrowa Śledź mój profil jeśli podobają Ci się moje prace
K-5/D-BG4/O-ME53/FS K3
Sigma 17-35 mm f/2.8-4 EX DG ASP, Sigma 24-70 mm f/2.8 EX IF DG HSM, Tokina AF 70-210 f/4.5
Metz 48AF-1; Velbon Sherpa 450R
Nie ma powrotu do jaskiń. Jest nas za dużo.
WKIPTJI
www.facebook.com/fotografiacyfrowa Śledź mój profil jeśli podobają Ci się moje prace
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
kabu napisał/a:No to chyba się nie załapałem, Czesiu nie ma już tego a nigdzie indziej nie ma ...
WuWu84 napisał/a:kabu napisał/a:No to chyba się nie załapałem, Czesiu nie ma już tego a nigdzie indziej nie ma ...
Jeśli chodzi o ownusera spytaj w fotozakupach: http://fotozakupy.pl/batt...tax-k100d,9336s
Zmartwiłeś mnie trochę, że już ich nie ma - mój właśnie poleciał do reklamacji
WuWu84 napisał/a:O dziwo w rzeczywistości nie wygląda tak tragicznie. Podparcie dla prawej ręki jest zdecydowanie dłuższe, także z lampą, gripem i 6xAA całość wydaje się lżejsza niż bez gripa. W pionie już mniej wygodny, za to drugi spust się przydaje. Także mam nadzieje, że wróci do mnie sprawny
WuWu84 napisał/a:Nie przyszło mi do głowy go fotografować. Zresztą moim zdaniem mija się to z celem. Z założonym obiektywem, tulipanem i lampą ciężko mówić o jakiejkolwiek "spójności", także nie rzuca się to w oczy. Na klapkę zupełnie nie zwracałem uwagi - przy fotografowaniu ręka podpiera grip od dołu, a końcówki palców na pierścieniach ogniskowej i ostrości.
Skopało się, a raczej fabrycznie było coś nie tak ze stabilizacją napięcia - na nowych eneloopach działał, na starych zjeżdżonych akumulatorkach też, ale na w pełni naładowanych eneloopach po zrobieniu zdjęcia zawieszał lustro w niewłaściwej pozycji, a wciśnięcie spustu do połowy sprawiało, że aparat kłapał lustrem chyba szybciej niż w trybie seryjnym kasetka potrafi
Kiedyś kasetka, szkła i rower, dziś zawodowo NIKON
Co ty kupiłeś? Na pewno grip?Strange69 napisał/a:Czy można ładować grip podpięty do aparatu?
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
SuperA|MX|*ist|MZ-5|MZ5n|Z1P|K-5IIs|
MotorA|Winder MX|BG-20|FG|FG|DBG4|
M40|A50|A35-70|
DA18-55|A35-70|DA*50-135|DA50-200|T28-200|S70-300|
AF220T|FTZ330|FTZ500|FGZ360|FGZ540 x 2|
--------------------
K100Ds->K10D->K20D->K-5->Km
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron