O jakich blikach mówisz? Możesz przecież ustawić puszkę tak, żeby lampa wbudowana sterowała zewnętrzną, ale nie błyskała podczas robienia zdjęcia.subby napisał/a:denerwują mnie bliki od wbudowanej lampy podczas wyzwalania nią w trybie Wireless lampy slave
K10D tamron 18-250 zenitar 16/2,8 smc 50/1,4 metz44mz-2 FA50/1,4 velbon mini raynox
Niestety, wbudowana lampa też błyska w trakcie robienia zdjęcia. Choćbyś nie wiem jak sie starał i ustawienia zmieniał :)Kiwak napisał/a:[O jakich blikach mówisz? Możesz przecież ustawić puszkę tak, żeby lampa wbudowana sterowała zewnętrzną, ale nie błyskała podczas robienia zdjęcia.
kasza napisał/a:Niestety, wbudowana lampa też błyska w trakcie robienia zdjęcia. Choćbyś nie wiem jak sie starał i ustawienia zmieniał
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Tyle teorii. A teraz praktyka. I pytanie: które zdjęcie zostało zrobione z ustawieniem błysku głównego a które tylko z kontrolnym?plwk napisał/a:Robi przedbłyski komunikacyjne, których z zewnątrz nie odróżnisz od zasadniczego. Czy ma również brać udział w błysku roboczym ustawiasz w menu.
K-50 / K-70
Stare stałki,kilka zomów,fiszka,lampa.
Moja galeria na 500px :
http://500px.com/oxygenum
K10D tamron 18-250 zenitar 16/2,8 smc 50/1,4 metz44mz-2 FA50/1,4 velbon mini raynox
zapraszam!
k3II, k20d, 10-20, 16-50, 85, 8, af540, yn560
moje oczy są oczami wariata...
Dlatego bardzo zdziwiłem się ze są tacy którzy o tym nie wiedzą :)darkduch napisał/a:Już udowadniałem kiedyś na forum że przy wyłączonym i tak błyska
Odejdźmy zanim będziemy tańczyć na końcu sznura bez muzyki