CytatMiniolta Scan Dual IV
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Dziala mi soft Minolty i VueScan.wojtekk napisał/a:Minolta Scan Dual III
pozdrawiam,
dzerrry
alkos napisał/a:Na sterownikach Vuescana owszem.
dzerry napisał/a:Dziala mi soft Minolty i VueScan.wojtekk napisał/a:Minolta Scan Dual III
Tak.wojtekk napisał/a:64bit? Wypas.
Jesli uzywasz go do skanowania surowizny, to wprost przeciwnie. Jesli zaczniesz cos tam gmerac w koloroach, to na poczatku jest dziwnie, GUI nieintuicyjne, pochowane po katach opcje, ale mozna sie przyzwyczaic. Naprawde warto przeczytac cala dokumentacje do VS.wojtekk napisał/a:Czy od VueScana można dostać palpitacji?
pozdrawiam,
dzerrry
jerz napisał/a:Potwierdzam uruchomienie Nikona LS-30 pod Windows 7 (niestety tylko 32 bit, ale podejrzewam, że i w 64 bitowej wersji nie było by problemu).
wojtekk napisał/a:jerz napisał/a:Potwierdzam uruchomienie Nikona LS-30 pod Windows 7 (niestety tylko 32 bit, ale podejrzewam, że i w 64 bitowej wersji nie było by problemu).
Wow. Nie kaszle? Jedziesz na dostarczonej karcie SCSI, czy jakiejś innej? Jak z prędkością?
dzerry napisał/a:Dziala mi soft Minolty i VueScan.wojtekk napisał/a:Minolta Scan Dual III
modern art = i could do that + yes, but you didn't
wojtekk napisał/a:Mam podobne przemyślenia.
Chcę kupić coś lepszego niż mój Epson 4490, bo mam zamiar wydać własnym sumptem parę małych książeczek i czasem wydrukować coś większego niż znaczek pocztowy, a Epson kładzie się w 35mm już przy 15x21 cm.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:5400 II tez dziala, z vuescanem, a po zainstalowaniu tegoz - z oryginalnymi sterownikami. Wypas
a nie mowilem? Najlepsze jest to, ze slowo sterownik, jest troche na wyrost. To jest zwykly wykrywacz nazwy.alkos napisał/a:a jednak.
pozdrawiam,
dzerrry