Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
GX10
http://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=19496 - zdjęcia do oceny
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
vesper napisał/a:
Wczoraj w godzinach wieczornych avast zawiódł mnie na całej linii i nie poradził sobie ze spywarem.
[...]
Help mi. Plis. Chciałabym uniknąć formatu, bo stracę kilka ważnych rzeczy, których bardzo nie chcę stracić. Co z nim zrobić? Dam radę sama, czy oddać go w nieczułe, acz fachowe ręce?
Pentax, zasadniczo.
quasi napisał/a:
ew polecenie "regedit" -przycisk f3 -> wpisz nazwę programu i usuwaj ręcznie wpisy w rejestrze (trochę to potrwa, ale zazwyczaj jest to b. skuteczne).
quasi napisał/a:
jeśli awaryjny nie uruchamiea się, to wyłacz PC na 3 min z prądu odłączając i wtyczkę z z zasilania, ew zresetuj bios na płycie (zworka).
Pentax, zasadniczo.
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
quasi napisał/a:
sp7foy, pomyślałem o o innym procesie o b. podobnej nazwie z pakietu Office (ctfmon), ale ten tutaj ctmon, to należy jednak usunąć.
też niczego do dyskusji nie wnoszą.sp7foy napisał/a:Pierwszym problemem to było użycie jakiegoś super narzędzia.
quasi napisał/a:Nie raz i nie dwa przekonałem się, że niestandardowe poczynania przynoszą efekty. Chyba warto spróbować??
k10 kitI+T 28-75, FA 50 1,4
Yashica Mat124, Canon 100d
a3756 napisał/a:takie narzędzie jak Hiren's BootCD 10.2
wypalasz na płytkę w rejestrze zaznaczasz żeby się botował z cd i uruchamia ci się xp z płyty i jest tam sporo narzędzi na takie problemy.
Pentax, zasadniczo.
Posiadam "kultowy plecak z biedronki" i nie waham się go używać...
Pozdrawiam
Pentax, zasadniczo.
Pozdrawiam