Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Dada napisał/a:Tylko zwróć uwagę na to, że talerz w różnych modelach może być różnej grubości i na różnej wysokości nad dnem. A istotny jest wymiar od talerza. A na nim jeszcze i tak kładziesz jakiś normalny talerz, czy coś innego.
"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh
gx-20, kit 3.5-5.6/18-55, samyang 2.8/14, orestor 2.8/135, mir 2.8/37, sonnar 2.8/200, heliosy 2/58, yongnuo yn560
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
andybond napisał/a:Ale ten PANASONIC jest naprawdę wypasiony
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Samp napisał/a:3. Odrzucałem modele z przyciskiem do otwierania drzwi. Nie wiem dlaczego. Może dlatego, że zawsze to jakiś kolejny mechanizm, który jest potencjalnym punktem usterek; nie przekonywało mnie to. Wolałem tradycyjny uchwyt.
Samp napisał/a:Chciałem żeby było pokrętełko do ręcznego wprowadzenia czasu i mocy mikrofal.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
k-x,k-5
kit+Sigma APO 70-200/2,8 EX
Sherpa
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
Żarcie z mikrofali jest tak samo paskudne jak box z naczelnymi w ruskim zoo.Cytatdzięki wszystkim, prawie już wiem wszystko..
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
Kosmo napisał/a:roket, czyli jeśli wsadzę pyszny obiad zrobiony przez żonę do szybkiego odgrzania, stanie się ohydnym paskudztwem? Nie wiedziałem, że MV tak działa..
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Gwiazdor napisał/a:Ja mam stary model LG, dwa pokrętła, żadnych programów tematycznych. Mi nie trzeba nic więcej.
kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF