Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Dada napisał/a:Tylko zwróć uwagę na to, że talerz w różnych modelach może być różnej grubości i na różnej wysokości nad dnem. A istotny jest wymiar od talerza. A na nim jeszcze i tak kładziesz jakiś normalny talerz, czy coś innego.
"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh
gx-20, kit 3.5-5.6/18-55, samyang 2.8/14, orestor 2.8/135, mir 2.8/37, sonnar 2.8/200, heliosy 2/58, yongnuo yn560
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
andybond napisał/a:Ale ten PANASONIC jest naprawdę wypasiony
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Samp napisał/a:3. Odrzucałem modele z przyciskiem do otwierania drzwi. Nie wiem dlaczego. Może dlatego, że zawsze to jakiś kolejny mechanizm, który jest potencjalnym punktem usterek; nie przekonywało mnie to. Wolałem tradycyjny uchwyt.
Samp napisał/a:Chciałem żeby było pokrętełko do ręcznego wprowadzenia czasu i mocy mikrofal.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
k-x,k-5
kit+Sigma APO 70-200/2,8 EX
Sherpa
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
Żarcie z mikrofali jest tak samo paskudne jak box z naczelnymi w ruskim zoo.Cytatdzięki wszystkim, prawie już wiem wszystko..![]()
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
Kosmo napisał/a:roket, czyli jeśli wsadzę pyszny obiad zrobiony przez żonę do szybkiego odgrzania, stanie się ohydnym paskudztwem? Nie wiedziałem, że MV tak działa..![]()
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Gwiazdor napisał/a:Ja mam stary model LG, dwa pokrętła, żadnych programów tematycznych. Mi nie trzeba nic więcej.
kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF