"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Kytutr napisał/a:Czy mogę prosić o zmianę koloru stopki na regulaminowy? Ja wiem, że Holandii dobrze idzie w mistrzostwach, ale wątek się robi "łaciaty" przez pomarańczową stopkę.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
joelle napisał/a:Raven, jak to?
kumplowi nie chciało się podawać każdemu odwiedzającemu kodu, więc po prostu wydrapał na domofoniejoelle napisał/a:A co do sposobów na kody jeszcze, zawsze można zainstalować nad drzwiami tabliczkę z podaniem kodu dla odwiedzających
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:kumplowi nie chciało się podawać każdemu odwiedzającemu kodu, więc po prostu wydrapał na domofonie
ja nie mówię że popieram (bo traci się sens istnienia domofonu wtedy), tylko podaję to jako prostszą i tańszą alternatywę doRaven napisał/a:"Inteligent".
joelle napisał/a:zainstalować nad drzwiami tabliczkę z podaniem kodu dla odwiedzających
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:kumplowi nie chciało się podawać każdemu odwiedzającemu kodu, więc po prostu wydrapał na domofonie
romeoad napisał/a:Obecnie mieszkam w takim dziwnym budynku, że pomimo posiadania domofonu niektórzy lokatorzy blokują drzwi pozostawiając je otwarte (u siebie na piętrze i wejście do klatki)
joelle napisał/a:Dlatego czas najwyższy, żeby uświadomić ludziom w czym wspólnoty mają przewagę, a spółdzielnia won!
Pozdrawiam
Arti
joelle napisał/a:Szkoda, że nikt nie pomyślał o ich spokoju.
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:joelle napisał/a:
Szkoda, że nikt nie pomyślał o ich spokoju.
JA nie jestem fanem domofonów, ale tego argumentu to zupełnie nie kumam...
joelle napisał/a:Najbardziej śmieszy mnie to, że spółdzielnia uzasadniła konieczność montażu domofonu "poprawą bezpieczeństwa mieszkańców". Szkoda, że nikt nie pomyślał o ich spokoju.
joelle napisał/a:Chodzi o to, że ciągle ktoś będzie wydzwaniał, niszczył itp.
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek