"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Kytutr napisał/a:Czy mogę prosić o zmianę koloru stopki na regulaminowy? Ja wiem, że Holandii dobrze idzie w mistrzostwach, ale wątek się robi "łaciaty" przez pomarańczową stopkę.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
joelle napisał/a:Raven, jak to?
kumplowi nie chciało się podawać każdemu odwiedzającemu kodu, więc po prostu wydrapał na domofoniejoelle napisał/a:A co do sposobów na kody jeszcze, zawsze można zainstalować nad drzwiami tabliczkę z podaniem kodu dla odwiedzających![]()
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:kumplowi nie chciało się podawać każdemu odwiedzającemu kodu, więc po prostu wydrapał na domofonie![]()
ja nie mówię że popieram (bo traci się sens istnienia domofonu wtedy), tylko podaję to jako prostszą i tańszą alternatywę doRaven napisał/a:"Inteligent".
joelle napisał/a:zainstalować nad drzwiami tabliczkę z podaniem kodu dla odwiedzających
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:kumplowi nie chciało się podawać każdemu odwiedzającemu kodu, więc po prostu wydrapał na domofonie![]()
romeoad napisał/a:Obecnie mieszkam w takim dziwnym budynku, że pomimo posiadania domofonu niektórzy lokatorzy blokują drzwi pozostawiając je otwarte (u siebie na piętrze i wejście do klatki)
joelle napisał/a:Dlatego czas najwyższy, żeby uświadomić ludziom w czym wspólnoty mają przewagę, a spółdzielnia won!
Pozdrawiam
Arti
joelle napisał/a:Szkoda, że nikt nie pomyślał o ich spokoju.
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:joelle napisał/a:
Szkoda, że nikt nie pomyślał o ich spokoju.
JA nie jestem fanem domofonów, ale tego argumentu to zupełnie nie kumam...
joelle napisał/a:Najbardziej śmieszy mnie to, że spółdzielnia uzasadniła konieczność montażu domofonu "poprawą bezpieczeństwa mieszkańców". Szkoda, że nikt nie pomyślał o ich spokoju.
joelle napisał/a:Chodzi o to, że ciągle ktoś będzie wydzwaniał, niszczył itp.
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek