Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
takseo napisał/a:Może któryś z forumowiczów ma/używał? Boję się, że będzie winietować, albo rozleci się po paru dniach...
takseo napisał/a:boję się, że przysłaniać rogi, albo będzie na tyle oddalała oko od wizjera, że nie będę w stanie zobaczyć go całego
Sławek_S napisał/a:Nie jestem pewien czy od tego sprzedawcy
Sławek_S napisał/a:Nosząc aparat normalnie na pasku na szyi zgubisz tę muszlę po 5 minutach.
Sławek_S napisał/a:Ja kupiłem O-ME i jestem zadowolony
CytatJa kupiłem O-ME i jestem zadowolony. Na dodatek mam powiększenie :)
Jacas
Piotrkowskie Towarzystwo Fotograficzne Fcztery
www.fcztery.pl
K3 II i analog-iczne kolekcje puszek i szkiełek=męski infantylizm..
Jacek-aj napisał/a:"efekt tunelu" - jaki daje nam niestety Aps-c? (szczególnie to widać było w K10).
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Cytatzaglądał ty kiedy w wizjer olympusa 4xx lub 5xx
Jacas
Piotrkowskie Towarzystwo Fotograficzne Fcztery
www.fcztery.pl
K3 II i analog-iczne kolekcje puszek i szkiełek=męski infantylizm..
K-m
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
K-5/D-BG4/O-ME53/FS K3
Sigma 17-35 mm f/2.8-4 EX DG ASP, Sigma 24-70 mm f/2.8 EX IF DG HSM, Tokina AF 70-210 f/4.5
Metz 48AF-1; Velbon Sherpa 450R
Nie ma powrotu do jaskiń. Jest nas za dużo.
WKIPTJI
JackDeJack napisał/a:Lucid, jak nosisz okulary to podana przez ciebie chyba pogorszy sprawę. Wystająca guma tylko oddali oko od wizjera - chyba że chodzi ci o coś innego ?
JackDeJack napisał/a:Co do zdejmowania [...] przećwicz/sprawdź
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
km, kit, s30/1.4, da40/2.8 ltd., rikenon, 50/1.7, tair135/2.8, fuji x10, cokin i bamboo
Tylko i wyłącznie Smena z przeszczepioną matrycą z telefonu. Stary Zenit oraz Helios.
Strona poświęcona mojej chorej córci oraz jak jej można pomóc. Polecam zajrzeć gdyż jestem nadwornym fotografem :) (w większości ;) )
www.igunia.pl