number2express napisał/a:Taki aparat nie pozostawia mi wyboru.
number2express napisał/a:Ogólnie system pomiaru światła padającego
WuWu84 napisał/a:Odbitego jak już...
WuWu84 napisał/a:Filtry nakręcane na obiektyw tez nie pozostawiają Ci wyboru? Wprowadzasz korektę 1/2 działki i tyle...
number2express napisał/a:Jasne że korekta pół działy to nie problem, ale czasem w ferworze walki się zapomni.
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:3/5
WuWu84 napisał/a:Chociaż tu i tak tragedii nie będzie bo niedoświetlenie o pół działki, bez trudu wyciągniesz.
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:3/5
nie ma mnie w internecie
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
marucha napisał/a:Strata będzie 0,52ev...
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Praktica & Sonnar i takie tam inne
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Yashica Mat124, Canon 100d
Eldred napisał/a:+ obowiązkowe bańki mydlane
nie ma mnie w internecie
Żaba napisał/a:brak podnoszonego lustra = cicha praca. Po co? Dziwne pytanie wszak na tym polega postęp szuka się nowych pomysłów nowych rozwiązań
Praktica & Sonnar i takie tam inne
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Yashica Mat124, Canon 100d