alekw napisał/a:Win 7 OEM to teraz ok. 370 zl.
negocjatorek napisał/a:Vera, przesadzasz z tymi wirusami i odtrudkami. Od dwóch! lat nie instalowałem ponownie systemu przez wirusy, nie używałem odtrutek, nie mam 3 antywirusów (ba, nawet ani jednego), żadnych anti-malware spyware itd. i nie mam problemów. Mój komputer jest czystszy od wielu innych (nigdy nie miałem wirusa na pendrivie kiedy nosiłem go do kogoś innego itd itd). Wystarczy wiedzieć co się robi.
Z drugiej strony własnie piszę z Linuxa Bardzo go lubię, jednak win jest mi potrzebny do różnych prac i tak na moim kompie Linux i Windows żyją obok siebie w spokoju ;)
Od dzisiaj tylko dwa Olympusy, Canon. Do Rollei-a przyssała się mała.
Smutne że ludzie takie rzeczy wypisują ,świadczy to tylko o totalnym braku wyobrażni lub co gorsza ... bez komentarza ,w tym wypadku należy zgłosić ten nie wątpliwy przypadek do centrali Microsoftu ,jako jedyny udokumentowany przypadek w tej części globu .CytatMój komputer jest czystszy od wielu innych (nigdy nie miałem wirusa na pendrivie kiedy nosiłem go do kogoś innego itd itd). Wystarczy wiedzieć co się robi.
CytatChyba że komputera nie masz podłączonego do sieci.
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
To znaczy? Do użytku domowego ok, ale do pracy? Większość firm używa MS Office. Ja uwielbiam Open Office pod windę, pracuje mi się na nim lepiej niż na MS, ale jest problem. Zapisane prze OO pliki .doc wcale nie są w 100% kompatybilne z MSO. Jeśli chodzi tylko o tekst i czcionkę, wszystko gra, ale jak w dokumencie są jakieś style albo, nie daj Boże, tabelki, to się potrafi wszystko nieźle wykrzaczyć przy uruchomieniu takiego .doca zapisanego w jednym z tych programów na drugim z nich. Dlatego, niestety, muszę mieć MS Office i czasem go używać.Vera napisał/a:W kwestii biurowców chyba nawet nie ma o czym dyskutować.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
PiotrR napisał/a:Zapisane prze OO pliki .doc wcale nie są w 100% kompatybilne z MSO.
PiotrR napisał/a:Ja uwielbiam Open Office pod windę, pracuje mi się na nim lepiej niż na MS, ale jest problem. Zapisane prze OO pliki .doc wcale nie są w 100% kompatybilne z MSO.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
a wystarczyło zassać Microsoft Office Word 2003 Viewercube007 napisał/a:u nas byl MSO 2000, on pracowal na najnowszym wtedy MSO 2003. Drukowalo sie fajnie do momentu pojawienia sie wiekszych tabel - MSO2000 natrafial podczas druku na taka tabele i radosnie, bez ostrzezenia, wyskakiwal do windy. Sprawdzilismy chyba wszystkie kompy w firmie - wszedzie to samo. Kombinowalismy na wszystkie strony z tym MSO... w koncu zassalem z netu OO i drukowanie ruszylo
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:a wystarczyło zassać Microsoft Office Word 2003 Viewer
korzystałem z tego dobrodziejstwa jakiś czas na studiach, jak było mi potrzebne - właśnie do druku (czy też przeglądania po prostu plików zapisanych w tej wersji)
cube007 napisał/a:Rozumiem ze MSO Viewer (jak sama nazwa wskazuje) umozliwa wprowadzanie poprawek do tekstu?
cube007 napisał/a:Zajawil sie u nas w firmie czlowiek ktory pomagal nam w pisaniu wnioskow o dofinansowanie z UE. Mial pelno plikow do wydruku
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
roket napisał/a:w tym wypadku należy zgłosić ten nie wątpliwy przypadek do centrali Microsoftu ,jako jedyny udokumentowany przypadek w tej części globu
Fotografia jest nie zdrowa...
Dobry pomysł?
K-5 + 15/4 + 21/3.2 + 35/2.4 + 50/1.8 + 85/1.4 + 100/2.8 WR, tak?
Vera napisał/a:To z jakiego powodu instalowałeś widowsa przez te dwa lata?
roket napisał/a:Smutne że ludzie takie rzeczy wypisują ,świadczy to tylko o totalnym braku wyobrażni lub co gorsza ...
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
Od dzisiaj tylko dwa Olympusy, Canon. Do Rollei-a przyssała się mała.
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
koralik napisał/a:Boję się tylko że Linuxa nie ogarnę
Bucik napisał/a:roket napisał/a:
w tym wypadku należy zgłosić ten nie wątpliwy przypadek do centrali Microsoftu ,jako jedyny udokumentowany przypadek w tej części globu
Tak samo jak fakt, iż ludzie korzystający z IE nie mają wirusów.
Jest jeszcze coś takiego (ale chyba tylko raz - w pracy, miałem konieczność przetestowania) co zadziałało:cube007 napisał/a:Rozumiem ze MSO Viewer (jak sama nazwa wskazuje) umozliwa wprowadzanie poprawek do tekstu?
kaSetka z zabawkami
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Pytanie o oprogramowanie zostało w tym wątku postawione, a odpowiedź przez koralik została udzielona.matb napisał/a:Przecież dyskusję o OS trzeba zacząć od oprogramowania,
kaSetka z zabawkami