Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
technik219 napisał/a:Za "tanie pieniądze" psy mięso jedzą - czy jakoś tak....
technik219 napisał/a:Nie mów do mnie "misiu". Ten post miał być dopisany do poprzedniego, ale byłeś szybszy i podzieliło mi na dwa odrębne, misiu....
CytatKupując sprzęty "leciwe" trzeba być ostrożnym....
wojtekk napisał/a:Ostatnio porównywałem wygodę obsługi i dokładność z tanim Seconikiem, 308 cośtam - i nie ma co porównywać, po prostu niebo i ziemia. Zwłaszcza jeśli chodzi o ergonomię i przede wszystkim czułość (Sekonic wymiękał tam, gdzie Gossen mierzył bez problemu).
technik219 napisał/a:W jednym jesteśmy zgodni: pieniądze wydane na światłomierz nigdy nie są wyrzucone w błoto!
Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
TomaSzSz napisał/a:a da się coś kupić do 400 zł?
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
Cytatpotem przesuwam strzałkami zmieniając wartość czasu aż do pożądanej przysłony
CytatBardzo precyzyjnie mierzy w cieniu i we wnętrzach. Na zewnątrz przy ostrym słońcu już nie jest taki dokładny.
Cytatadmin dzerry, ostatnia wizyta: 2014-06-23, 15:12
"W sztuce może być coś dobrze zrobione albo źle, nic więcej." Stanisław Lem
(...)
http://fanmario.flog.pl