Autorefleksja zmusza mnie do pokuty
studentmibm napisał/a:Mlodziez dzisiaj jest strasznie tepa jak takie rzeczy lyka.. oczywiscie nie wszyscy
j-z napisał/a:Chodzilo mi tylko i wylacznie o placenie z wlasnej kieszeni za ewentualny od/ratunek.
YellowLabel napisał/a:Nasze państwo znów się lekko ośmieszyło i zamiast zarabiać sporo pieniędzy, które trafiłyby do budżetu państwa, zapłacą kolosalne odszkodowanie panu Bratko.
Markus napisał/a:jak takie "niewinne" zioło zniszczyło koledze ze studiów życie.
Markus napisał/a:Narkotyki są też w drugim obiegu i oby nigdy nie znalazły się w pierwszym...
tadeuszd2 napisał/a:Kto poda własnemu dziecku w/w dopalacze?
tadeuszd2 napisał/a:.Jak to jeden mądry oznaczył: jest wolność do.. i wolność od..
Strona a tu PentaxGallery
Sony i 2x Pentax
http://36klatek.pl
alekw napisał/a:legalizacja trawy niczego nie zalatwia
bobek napisał/a:
za pijakow na wytrzezwialkach, narkomanow, ludzi nazwyczajniej glupich robiacych sobie krzywde i wiezniow tez placisz, nagle wmowili ludziom ze za leczenie ludzi na dopalaczach dziura budzetowa powstala.
j-z napisał/a:Pierwsze slysze.Moze sie doinformuj.
"... i owoc żywota twojego je ZUS..."
pozdrawiam,
dzerrry
Prosze bardzo:Yura napisał/a:Rozpatrujemy tutaj kwestie używek od strony negatywnej - może trzeba zacząć rozpatrywać od strony pozytywnej?
pozdrawiam,
dzerrry
Lipa napisał/a:Do licha jakoś nie kupuje sytuacji, w której na ulicy, z marszu w drodze do szkoły moge nabyć takie świństwo, a swoje za uszami mam. Tak sobie myśle, że gdyby moje dziecko spotkało coś złego po wizycie w takim sklepie wróćiłbym tam z koktajlem mołotowa.
K10D+kit/H44m4/H44K/ Samyang500Preset/FA80-320
+FED3+FED4/Jupter12
+Start66S
Nie wycinajmy exifów
K10D | MZ-5n | MZ-M
szpajchel napisał/a:problem zapewne leży w tym, że niby wszystko jest dla ludzi, tyle, że nie dla wszystkich
Yura napisał/a:A tak jak jest teraz, to obarcza się winą wszystko i wszystkich, tylko nie samych poszkodowanych (że tak ciężko przyznać, że wina tak często jest po stronie poszkodowanego).
"... i owoc żywota twojego je ZUS..."
CytatBadania przeprowadzone przez Światową Organizację Zdrowia potwierdzają tę tezę, pod względem zdrowotnym uznając spożycie konopi za mniej szkodliwe, niż konsumpcję legalnych używek: tytoniu oraz alkoholu. Zawarte w marihuanie substancje nie wywołują fizycznego uzależnienia.
Sony A7 - w końcu święty grall
Pentax Spotmatic SP | Pentax 6x7