piotr_luk  Dołączył: 14 Kwi 2007
wipen, lampa niekiedy jest wręcz niezbędna i to nie tylko w pomieszczeniu do zdjęć na urodzinach cioci. Docenisz jeszcze np. zaletę HSS-u w słoneczny dzień na zewnątrz, kiedy trzeba troszkę rozświetlić pierwszy plan, albo zlikwidować cienie.

cube007  Dołączył: 12 Mar 2009
wipen - Zona nie ma racji, lampa sie przydaje, u cioci na imieninach wystarczy mniej zaawansowany model blyskotki...

rafal77  Dołączył: 13 Lip 2008
cube007 napisał/a:
wipen - Zona nie ma racji, lampa sie przydaje, u cioci na imieninach wystarczy mniej zaawansowany model blyskotki...

Podzielam zdanie cube007 no chyba że zamierzasz trochę poważniej pobawić się w fotografa to lepiej kupić coś lepszego szkoda 2 razy wydawać kasę. A wnioskuje ze jeśli jesteś na TYM forum to Twoja zabawa z fotografją nie ogranicza sie tylko do zdjęć u cioci na imieninach

Yahoou  Dołączył: 24 Lis 2010
wipen napisał/a:
Zamówiłem właśnie 50 w euro rtv agd (oczywiście fajne raty, wystawili ją na moją prośbę:) - taki prezent na gwiazdkę, odbieram jutro.

Witam!
I jak wipen, doszła ta lampka? Napisz jak się sprawuje, jakie wrażenia.
Dziwi mnie, że tak szybko ja otrzymasz (otrzymałeś), ja swoją zamówiłem we wtorek (też w Eur-Rtv-Agd), ale mam czekać aż sciągną ją od dystrybutora, a podobno może to potrwać nawet 28 dni :(. Jakim cudem udało ci się ją kupić tak szybko? Czyżby mieli akurat na magazynie?
Pozdrawiam!

wipen  Dołączył: 22 Lis 2010
lampę odebrałem we wtorek, z całą pewnością nie mieli jej na stanie, ściągali od dystrybutora, lampę zamawiałem 17.11. Tak jak pisałem prowadziłem już wcześniej korespondecję z euro i wystawili lampy na moją prośbę, wcześniej mieli tylko 36.
odnośnie samej lampy - nie miałem czasu pobawić się w pstrykanie, na pierwsze wrazenie lampa bardzo solidnie wykonana, metalowa stopka, bardzo szybko się ładuje. Nie miałem wcześniej lampy i dla mnie dziwnie wygląda mały kx z lampą, foto technika poszła na łatwiznę i daje instrukcję do 48 z 2 stronicowym dodatkiem do 50. Jak lampę sprawdzę w boju to napiszę

Skocz do: