tatsuo_ki napisał/a:ulro, to nie wyobraźnia, to logiczne rozumowanie...
technik219 napisał/a:Tamto zdjęcie Ulro
No reason to get excited.
Arti napisał/a:I wiecie, jak sobie przypomnę, to w archiwach rodzinnych jest sporo zdjęć z pogrzebów. Pozowanych nawet przy otwartej trumnie.
heretyk
ulro napisał/a:technik219 napisał/a:
Tamto zdjęcie Ulro
Ja tylko zaznaczę, że autorem zdjęcia jest W. Eugene Smith![]()
PK napisał/a:Przypomina wrażenia grzecznego małolata z wycieczki po prosektorium.
PK napisał/a:Tylko wspomnij czym zdjęcie było kiedyś (udokumentowanie istotnego wydarzenia
100 lat temu na pewno.... Fakt, teraz nawet na "Fryderykowe gale" przychodzą w trampkach i obszarpanych dżinsach,PK napisał/a:trzeba było odpowiednio się ubrać, ustawić, chwilę wytrwać w bezruchu- cała ceremonia)
Coś bardzo Ci ten małolat za skórę zalazłPK napisał/a:a czym jest teraz (durny pstry cyfróweczką przez przygłupiego małolata).
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
technik219 napisał/a:, to byś miał trudności z zaśnięciem
technik219 napisał/a:Śmierć i pogrzeb w rodzinie zawsze jest istotnym wydarzeniem
technik219 napisał/a:Coś bardzo Ci ten małolat za skórę zalazł
heretyk
Od dzisiaj tylko dwa Olympusy, Canon. Do Rollei-a przyssała się mała.
alkos napisał/a:memento mori - nie straszenie, a oswajanie śmierci.
Vera napisał/a:Długo patrzyłam na zdjęcie nr 13. Młoda dziewczyna, zdrowa cera, kolor życia widoczny w nieostrości jej otwartej klatki piersiowej.
Mogę powiedzieć że to zdjęcie mówi do mnie najwięcej.
„ fotografuję to, czego nie mam zamiaru malować, i maluję to, czego nie mogę
sfotografować ” - Man Ray
" życie to najokrutniejsza rzecz jaka może przytrafić się człowiekowi " - ja
Pentax K-r - 10-20 l 30 l 55 l 85
Yashica Electro 35 GSN - 45
Mamiya 645E - 55 l 80
me_how napisał/a:Przestańmy się bać, zacznijmy myśleć. Nie ograniczajmy się do wąskiego i bezpiecznego spektrum życia.
Cieszę się że są ludzie którzy to rozumieją i wbrew cenzurze i poprawności politycznej ukazują życie jakim jest, tu paradoksalnie ostatni jego etap, czyli śmierć.
„ fotografuję to, czego nie mam zamiaru malować, i maluję to, czego nie mogę
sfotografować ” - Man Ray
" życie to najokrutniejsza rzecz jaka może przytrafić się człowiekowi " - ja
heretyk
PK napisał/a:technik219 napisał/a:
, to byś miał trudności z zaśnięciem
nie sądzę.
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.