Pentax Spotmatic SP | Pentax 6x7
karmazyniello napisał/a:3 miesiące bez papierosa.
karmazyniello napisał/a:Nie jest wcale dobrze.
Z-70, GX-20
czaszka napisał/a:poszedłem za ciosem i już jakieś 2 miesiące biegam co drugi dzień, bo jednak wieczorami wysiedzieć było ciężko, i powiem nieskromnie że jestem z tego dumny że ho ho
to jest w ogóle świetny sposób na walkę z uzależnieniami - uzależnić sie od biegania.czaszka napisał/a:poszedłem za ciosem i już jakieś 2 miesiące biegam co drugi dzień, bo jednak wieczorami wysiedzieć było ciężko, i powiem nieskromnie że jestem z tego dumny że ho ho
kto nie ma w głowie, ten ma w nogach
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
jakieś trekkingowe (porządny bieżnik), najlepiej z membranąkarmazyniello napisał/a:Jakie buty w taką p**** przyodziać
Z-70, GX-20
f.lamer napisał/a:nie zrażaj się śniegiem - bieganie po nim wzmacnia siłę mięśni
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
pokazywałem tu już na tym forum gdzie gdzieś indziej: biegać można nie tylko z kieszonkowym kompaktem.karmazyniello napisał/a:muszę wziąść poprawkę na gabaryty aparatu i szybciutko zakupić jakiegoś Olka Mju czy cóś innego kieszonkowego
Cytatcieszę się, że mimo 29 lat na karku nie byłem na tyle głupi aby zapalić choćby jednego papierosa.
Z-70, GX-20
Zabieraj towarzystwo do baru z zakazem palenia. Zabalowalem w sobote w knajpie, w ktorej zwykle mozna bylo siekiere powiesic. Na poczatku bylem w szoku, ze widac drugi koniec sali. Potem bylo coraz lepiej - zupelnie inny odbior przestrzeni - czlowiek czuje sie lzejszy i siwzszy bez teogo dymu. Co ciekawe, przed zakazem, jesli rozejrzec sie po sali, w kazdej chwili, przy kazdym stoliku przynajmniej jedna osoba palila. Teraz, przy calkowitym zaludnieniu, na zewnatrz staly max 4 osobykarmazyniello napisał/a:Najgorzej jest w towarzystwie.
pozdrawiam,
dzerrry
trutututu
dlugas1982 napisał/a:Dużo krzyku było z powodu tej ustawy i chyba szybciej lament minie jak zakładałem.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF