Bzdura.andybond napisał/a:Nie ma czegoś takiego jak przyjaźń między kobietą a mężczyzną.
SuperA|MX|*ist|MZ-5|MZ5n|Z1P|K-5IIs|
MotorA|Winder MX|BG-20|FG|FG|DBG4|
M40|A50|A35-70|
DA18-55|A35-70|DA*50-135|DA50-200|T28-200|S70-300|
AF220T|FTZ330|FTZ500|FGZ360|FGZ540 x 2|
--------------------
K100Ds->K10D->K20D->K-5->Km
Mam , bo dobrze Je znam, inaczej nie nazwałbym Ich przyjaciółkami.YellowLabel napisał/a:Masz 100% pewności, że Twoje przyjaciółki nie czują czegoś do Ciebie?
ktoś mądry kiedyś powiedział - nie oceniaj nieznanego.YellowLabel napisał/a:te wszystkie NLP, transferingi czy inne badziewia próbują z nas zrobić roboty
muszę jednak ponowić - dokładnie o to mi chodziło... tez byłem w 100% pewny siebie. niestety kombinacja hormonów, alku i innych "sprzyjających" okoliczności naruszyły moja pewność siebie... ale tym razem naprawdę EOT. i na koniecYellowLabel napisał/a:Również nie wierzę w przyjaźń damsko-męską. Prędzej czy później któraś ze stron poczuje coś co drugiej i wszystkie sie zepsuje. bigt, co z tego że TY nie chcesz. Masz 100% pewności, że Twoje przyjaciółki nie czują czegoś do Ciebie?
SuperA|MX|*ist|MZ-5|MZ5n|Z1P|K-5IIs|
MotorA|Winder MX|BG-20|FG|FG|DBG4|
M40|A50|A35-70|
DA18-55|A35-70|DA*50-135|DA50-200|T28-200|S70-300|
AF220T|FTZ330|FTZ500|FGZ360|FGZ540 x 2|
--------------------
K100Ds->K10D->K20D->K-5->Km
YellowLabel napisał/a:Masz 100% pewności, że Twoje przyjaciółki nie czują czegoś do Ciebie?
bigt napisał/a:Bzdura.
bigt napisał/a:A mogę tak twierdzić bo mam parę naprawdę bliskich przyjaciółek, z którymi nie chce i nie mam zamiaru być w związku.
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
bigt napisał/a:absolutnie pewien
bigt napisał/a:niektórymi znam się ponad 15 lat , więc wiem o Nich sporo
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
YellowLabel napisał/a:te wszystkie NLP, transferingi czy inne badziewia próbują z nas zrobić roboty
Cytatktoś mądry kiedyś powiedział - nie oceniaj nieznanego.
bigt napisał/a:Bzdura.
bigt napisał/a:To że Ciebie coś potkało nie znaczy że jest to regułą.
bigt napisał/a:pawgra, gdzie jestem młody i gniewny ?
bigt napisał/a:Jak miałem zareagować gdy ktoś kto zupełnie mnie nie zna w taki dość małostkowy i jednoznaczny sposób mnie ocenia i de facto tym samym mi ubliża ?
YellowLabel napisał/a:Ale wydaje mi się, że dwie czy trzy rozmowy z przyjacielem przy dobrym trunku nie przeszkodzą w powrocie do normalności.
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
andybond napisał/a:
YellowLabel napisał/a:Ale wydaje mi się, że dwie czy trzy rozmowy z przyjacielem przy dobrym trunku nie przeszkodzą w powrocie do normalności.
Obiecaj tylko że po tych kilku drinkach nie rozbeczycie się obydwaj
Taka dyskusja to jak zabawa w berka :)Meggido napisał/a:Ale nadal nie wszystko, a kobiety nigdy do końca nie poznasz.
W takim razie nie rozumiesz co do Ciebie piszę.YellowLabel napisał/a:Przepływa przez nie przesłanie, że są pewne wytyczne którymi musisz się kierować w zależności od sytuacji:
Dziewczyna Cie zdradziła - zrób to i to
Umarł ktoś bliski - zrób to i to
andybond napisał/a:udowodnij w szerszym spektrum
Oczywiście że tak, dlatego nie twierdzę że każda pomiędzy każdą kobietą , a mężczyzną jest tylko i wyłącznie przyjaźń, prawda ?andybond napisał/a:Tak samo jak twoje relacje z przyjaciółkami nie są regułą
ta zniewaga kwi wymaga !andybond napisał/a:ubliżę ci jeszcze bardziej
Niech lepiej obieca że po wszystkim będą nadal tylko przyjaciółmiandybond napisał/a:Obiecaj tylko że po tych kilku drinkach nie rozbeczycie się obydwaj
pawgra napisał/a:ale tym razem naprawdę EOT. i na koniec
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
andybond napisał/a:Nie ma czegoś takiego jak przyjaźń między kobietą a mężczyzną.
andybond napisał/a:Kolejna może i prymitywna czy nawet zwierzęca reguła stanowi że aby doszło do czegokolwiek to Ona musi dać sygnał a w szczególności wyrazić aprobatę.
CytatYellowLabel,i pamiętaj jeszcze o jednej zasadzie starożytnej chińskiej medycyny-czym się strułeś tym się lecz
Pentax K-5 Tamron 17-50 F2,8 Sigma 70-200 F2,8 Pentax DA 18-55 WR Pentax-M 50 F1,4 Pentax AF-540
Nie, imho lepiej nie wychodzić z założenia że się kogoś szuka, bo zwykle nikogo się wtedy nie znajduje...python28 napisał/a:Czyli wszystko sprowadza się do tego co już wiele razy zostało tutaj powiedziane, szukaj nowej laski zapomnisz o starej, to proste i pewne.
mygosia napisał/a:Wybacz, ale to trochę żenujące takie rzeczy czytać.
Widać, że nie znasz facetów. Nie wiesz jacy potrafią być nachalni. I jak zadufani w sobie. Jak nie może im przejśc przez myśl, że samotna kobieta naprawdę nie chce z nimi mieć do czynienia. I że ich nie potrzebuje. I że odrzuca ich żałosne awanse.
k-5+Pentax/Tamron 18>200
mygosia napisał/a:
andybond napisał/a:Kolejna może i prymitywna czy nawet zwierzęca reguła stanowi że aby doszło do czegokolwiek to Ona musi dać sygnał a w szczególności wyrazić aprobatę.
ROTFL
Wybacz, ale to trochę żenujące takie rzeczy czytać.
Widać, że nie znasz facetów. Nie wiesz jacy potrafią być nachalni. I jak zadufani w sobie. Jak nie może im przejśc przez myśl, że samotna kobieta naprawdę nie chce z nimi mieć do czynienia. I że ich nie potrzebuje. I że odrzuca ich żałosne awanse.
Brrrr....