k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
Kolega woli kobiety więc niech się trzyma kobiet, a poznanie jakieś pustej lali na imprezie to wybacz, ale raczej nie jest niczyim marzeniem.bigt napisał/a:Nie, imho lepiej nie wychodzić z założenia że się kogoś szuka, bo zwykle nikogo się wtedy nie znajduje...python28 napisał/a:Czyli wszystko sprowadza się do tego co już wiele razy zostało tutaj powiedziane, szukaj nowej laski zapomnisz o starej, to proste i pewne.
Chodzić na imprezy, poznawać innych ludzi, nowych, nie tylko kobiety i dobrze się bawić.
Pentax K-5 Tamron 17-50 F2,8 Sigma 70-200 F2,8 Pentax DA 18-55 WR Pentax-M 50 F1,4 Pentax AF-540
YellowLabel napisał/a:te wszystkie NLP, transferingi czy inne badziewia próbują z nas zrobić roboty zamiast pozwolić na normalne emocje i zwykłe odruchy
python28 napisał/a:poznanie jakieś pustej lali na imprezie
bigt napisał/a:Czemu tak sądzisz i instalujesz mu w głowie jakieś dziwne schematy ? Wg mnie taki sens jest. Bo niby czemu nie ? To że dziewczyna go rzuciła nie znaczy że musi wyzywać ją od dziwek
YellowLabel napisał/a:Chodziło mi raczej o to, że nie mogę tak po prostu wszystkiego definitywnie zakończyć nie dając jej szansy na wytłumaczenie się i obronę.
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Enzo napisał/a:Bo to ludzka rzecz pogadać. Z tego co napisałeś o całej sytuacji to mógł być rzeczywiście fatalny zbieg okoliczności.
K-5 + Unlimited | MZ-7 + A50/1.7| Fisza, Pentacon Prakticar 28/2.8 (PK), Sy 85/1.4, TA2 90/2.5(macro) + TA2 TC2x, TA2 SP 35-210/3.5-4.2(makro), | S5IS
S1H | E-M5 III | w szafie: K10D i ME Super
mygosia napisał/a:To może z drugiej strony - jakie sa najgorsze "dobre rady", które dostaliście kiedykolwiek w momencie zerwania?
Mój ranking:
1. "Ależ jesteście dla siebie stworzeni. Jestem pewien, że minie 1, najdalej 2 tygodnie i xxx zrozumie swój błąd i zmieni zdanie" - tsaaa... Fałszywe nadzieje, to ostatnia rzecz jakiej potrzebuję w takiej chwili.
2. "Nie martw się. Może jeszcze do siebie wrócicie". Wrrr... Albo "Nie martw się. xxx będzie jeszcze tego żałował".
3. "Dobrze się stało. Nie był Ciebie wart" - nawet jeśli to prawda, to mówienie tego zaraz "po" jest beznadziejne.
4. "Będzie dobrze, znajdziesz sobie lepszego" - w momencie jak marzę tylko o tym jednym, który może rzeczywiście jest dupkiem i popaprańcem. Cóż z tego - w takim momencie się tego nie dostrzega.
K200D, Ercona II, Smena Symbol, Kiev 4 (chyba)
mygosia napisał/a:"Będzie dobrze, znajdziesz sobie lepszego"
CytatI tak była brzydka/beznadziejna...
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
YellowLabel napisał/a:
...
Dziewczyna Cie zdradziła - zrób to i to
Umarł ktoś bliski - zrób to i to
...
K-x + dwa kity + Helios 44M 58/2
luhso napisał/a:zdjęcia.CytatCo robicie jak macie doła?
Stałki są dobre bo są dobre i stałe.