120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
dzerry napisał/a:Najczarniejszy sen fotografa ślubnego
Waidodayo!
hungry.ant
Hmmm.. Indywidualnie subiektywna sprawa. Pasek zdecydowanie nie. Sztywny, gruby, źle się układa.wodnik_szuwarek napisał/a:Wygodna jest?
Tak, ale dość mocno na rzepach siedzi i ciężko się go demontuje. w dodatku jest dość kiepsko podzielony i ciężko go dopasować do zawartości, a w niektórych fragmentach jest to niemożliwe. Ja i tak w niej analoga noszę małego i ze dwa szkiełka, więc aż tak mi to nie przeszkadza, ale cyfrówki z gripem to tam się nie włoży raczej.wodnik_szuwarek napisał/a:Czy insert z tych toreb można wyjąć?
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Dada, Kiedy kupowales swoja torbe? Ja tez mam sztywny pasek w swojej Mekko, ale kumpel ktory kupowal dokladnie taki sam model, ale dwa lata po mnie, ma juz miekki - zupelnie jak w Domke.Dada napisał/a:Indywidualnie subiektywna sprawa. Pasek zdecydowanie nie. Sztywny, gruby, źle się układa.
pozdrawiam,
dzerrry
A tak trochę ponad rok temu ? A może ze dwa lata już ? Jakby nie ten pasek, to nawet znośna by była. A za bardzo nie ma go jak wymienić.dzerry napisał/a:Kiedy kupowales swoja torbe?
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
K-X :: Metz 36 AF-4 :: Tamron 17-50 f/2.8 :: Pentax SMC DA 35 mm f/2.4 AL :: Sigma 70-300 APO DG Macro ::
Złuszczanie Kwasami , Salon Kosmetyczny Warszawa
Moja strona -> Aczkolwiek
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
K-5/D-BG4/O-ME53/FS K3
Sigma 17-35 mm f/2.8-4 EX DG ASP, Sigma 24-70 mm f/2.8 EX IF DG HSM, Tokina AF 70-210 f/4.5
Metz 48AF-1; Velbon Sherpa 450R
Nie ma powrotu do jaskiń. Jest nas za dużo.
WKIPTJI
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
No właśnie o to chodzi w torbach-niewidkach, żeby nie wyglądały na wypchane i nie odstawały na pół metra od biodra. W takim messengerze nawet dość duże body ze sporym szkłem "zniknie". Właśnie dzięki miękkości. Za sporo większą kasę możesz mieć solidniejsze i ciągle dość miękkie Thinktanki albo ich kopie od Lowepro. Mocniej tapicerowane Crumplery, też nie tanie, dzięki stylistyce nie przypominają typowych czarnych torbo-skrzynek foto. Dla mnie są za sztywne. Nie macałem Vanguard`a UpRise, też wygląda ciekawie. Ma mnóstwo magicznych schowków i suwaczków.arQ napisał/a:ale jakaś taka bardzo miękka jest i nie sprawia dobrego wrażenia...
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
K-1, K-5, K10D, ME Super, P30N, RevueFLEX AC2, Ricoh XR-2 i XR-7 + T17-50/2,8 +S50/1,4 + S35/1,4 Art + S14/2,8 + S85/1,4 + S8/3,5 + SMC-M 50/1,7 + kolekcja M42 + Metz 48 AF-1 + YN560 III i IV + Quantuumy :)
Pentax K-5, kit 18-55 WR, FA 31 ltd, Σ 85/1.4, Metz 58 AF-2
www.dawidoglaza.pl