Smycz i dekielek z napisem Pentax
Polecam moją Małą Galerię
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
fotopentax napisał/a:Czyli jednak czeka mnie czyszczenie rejestru.
| K100D Super - SMC DA 18-55 AL - UV HOYA HMC SUPER - PL-CIR HOYA HMC - O-ME53 |
A włączyłeś wyświetlanie plików ukrytych i systemowychfotopentax napisał/a:Pliku CheckInfo.ini nie ma na moim kompie ani też nie ma podanej ścieżki Dysk: \\ Documents and Settings \\ <Nazwa_użytkownika> \\ Ustawienia lokalne \\ Dane aplikacji \\ Pentax \\ Digital Camera Utility 4
Pliku i ścieżki nie ma mimo , że instalowałem nową wersję programu / wer. 4.35 /.
K-5/D-BG4/O-ME53/FS K3
Sigma 17-35 mm f/2.8-4 EX DG ASP, Sigma 24-70 mm f/2.8 EX IF DG HSM, Tokina AF 70-210 f/4.5
Metz 48AF-1; Velbon Sherpa 450R
Nie ma powrotu do jaskiń. Jest nas za dużo.
WKIPTJI
fotopentax napisał/a:Pliku CheckInfo.ini nie ma na moim kompie ani też nie ma podanej ścieżki Dysk: \\ Documents and Settings \\ <Nazwa_użytkownika> \\ Ustawienia lokalne \\ Dane aplikacji \\ Pentax \\ Digital Camera Utility 4
Pliku i ścieżki nie ma mimo , że instalowałem nową wersję programu / wer. 4.35 /.
W każdym razie dzięki za pomoc .
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
Coś mi się wydawało że tego nie odhaczyłeśfotopentax napisał/a:feralny plik CheckInfo.ini odnalazły się po włączeniu opcji folderów " Pokaż ukryte pliki i foldery "
K-5/D-BG4/O-ME53/FS K3
Sigma 17-35 mm f/2.8-4 EX DG ASP, Sigma 24-70 mm f/2.8 EX IF DG HSM, Tokina AF 70-210 f/4.5
Metz 48AF-1; Velbon Sherpa 450R
Nie ma powrotu do jaskiń. Jest nas za dużo.
WKIPTJI