opiszon napisał/a:Ale w sumie zimą strzelałem sobie w trakcie roboty do ptaszków w karmniku.
CzareK
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:Niesamowite są te możliwości z których nie korzystamy
Ja kupiłem S 200-600 tylko dlatego że można. Wynik wiecznych niedoborów w Pentaxie a nie konkretną potrzeba
CzareK
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Przekładając w rękach K-1 II, K-3 III i KF nie miałem wrażenia, jakby ten ostatni był jakimś g... Poza magnezową* obudową, cichą migawką i kultową dla niektórych matrycą, ma wszystko przynajmniej tak dobre, jak K-5 II.greentrek napisał/a:K-5 nic nie brakuje
(...)
Naturalnym wyborem wydaje mi się K-3v3 którym się kilka dni z zadowoleniem bawiłem.
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Michu napisał/a:To smutne, że nie znasz własnych.
Enzo napisał/a:Co do patrzenia w "telewizorek" to bardzo szybko można się przyzwyczaić do kadrowania na tylnym ekranie.
Enzo napisał/a:Jak chcesz w miarę tanio, nowocześnie i APS-C to Sony ma dobrą ofertę.
CzareK
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
CytatJa w znaczeniu - używanie OVF vs EVF. Natomiast do używania LCD to zupełnie nie ta bajka, często noszę WG-5 w charakterze fotonotatnika i ten sposób po prostu mi nie leży, ja wychowany na wizjerach. Z użyciem aparatu w smyrfonie jeszcze gorzej.
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
To czemuś nie brał x100?bbartlomiej napisał/a:nope, tylko 23mm f/2 WR i 18mm f/2.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();