a oni nie chcieli go poniżyć?mygosia napisał/a:Poniżając innych ludzi publicznie?
K-x: mała zabawka dla dużych chłopców.
LysyRudy napisał/a:Myśleli, że nie umie czytać lub umie ale nie rozumie co czyta?
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
matth napisał/a:No wszystko fajnie, ale i tak nie w ten sposób załatwia się takie sprawy. Jak widzę kogoś awanturującego się w jakimś miejscu - nawet jak ma racje to tak czy siak siano z butów. Jak nie można się dogadać z pracownikiem to się prosi przełożonego. Bez krzyków i wygłupów. Nie wiesz jakie są jej obowiązki i czy ten taki milutki dla Ciebie szefo nie kazał jej robić tego co robiła. No, ale na niej się wyżyłeś i jesteś cały w skowronkach jaki to z Ciebie kozak.
maser napisał/a:A ile lat nieaktywowana karta obniża taką zdolność kredytową?
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
ale to dlatego, że jej nie podałeś i musieli od nowa wyliczyć ci zdolność kredytową, czyli de facto zrobić rollback całego procesu i zacząć od nowaBenek napisał/a:Kiedy się okazało, ze nie wykazałem istenienia tej karty w obciążeniach, przyznanie kredytu (25% ceny mieszkania!) zostało wstrzymane.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:gdyby od razu wiedzieli o tej karcie, to byś kredyt dostał zapewne (chyba że zdolność kredytowa wisiała na włosku, ale raczej takich kredytów to się nie bierze, jak się jest rozsądnym człowiekiem)
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
Benek napisał/a:Zapomnisz o takiej, i już wychodzisz w oczach kredytodawcy na jakiegoś kombinatora.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
opiszon napisał/a:Benek napisał/a:Zapomnisz o takiej, i już wychodzisz w oczach kredytodawcy na jakiegoś kombinatora.
oczywiście i nie ma się co dziwić
postaw się w sytuacji banku![]()
mygosia napisał/a:Nie chodzi o to CO kolega powiedzial i zrobil - chodzi o SPOSOB w jaki to powiedzial i zrobil oraz fakt, ze sie tym chelpi na forum.
CytatI będąc na miejscu kredytodawcy, mając okazję złapać takiego klienta jak ja, przeszedłbym nad problemem zapomnianej karty do porządku dziennego, z uśmiechem wręczając pozytywną decyzję kredytową
opiszon napisał/a:no i kwestia tego, czy rzeczywiście dla banku 1 kredytobiorca hipoteczny jest takim łakomym kąskiem - z punktu widzenia całej firmy, to zarobek na tym 1 kredyciku jest malutki w porównaniu z ewentualnym niebezpieczeństwem "niepracowania" kredytu w przyszłości
K-3 K200 +....kilkadziesiąt kilo gratów...