a oni nie chcieli go poniżyć?mygosia napisał/a:Poniżając innych ludzi publicznie?
K-x: mała zabawka dla dużych chłopców.
LysyRudy napisał/a:Myśleli, że nie umie czytać lub umie ale nie rozumie co czyta?
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
matth napisał/a:No wszystko fajnie, ale i tak nie w ten sposób załatwia się takie sprawy. Jak widzę kogoś awanturującego się w jakimś miejscu - nawet jak ma racje to tak czy siak siano z butów. Jak nie można się dogadać z pracownikiem to się prosi przełożonego. Bez krzyków i wygłupów. Nie wiesz jakie są jej obowiązki i czy ten taki milutki dla Ciebie szefo nie kazał jej robić tego co robiła. No, ale na niej się wyżyłeś i jesteś cały w skowronkach jaki to z Ciebie kozak.
maser napisał/a:A ile lat nieaktywowana karta obniża taką zdolność kredytową?
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
ale to dlatego, że jej nie podałeś i musieli od nowa wyliczyć ci zdolność kredytową, czyli de facto zrobić rollback całego procesu i zacząć od nowaBenek napisał/a:Kiedy się okazało, ze nie wykazałem istenienia tej karty w obciążeniach, przyznanie kredytu (25% ceny mieszkania!) zostało wstrzymane.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:gdyby od razu wiedzieli o tej karcie, to byś kredyt dostał zapewne (chyba że zdolność kredytowa wisiała na włosku, ale raczej takich kredytów to się nie bierze, jak się jest rozsądnym człowiekiem )
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
Benek napisał/a:Zapomnisz o takiej, i już wychodzisz w oczach kredytodawcy na jakiegoś kombinatora.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
opiszon napisał/a:Benek napisał/a:Zapomnisz o takiej, i już wychodzisz w oczach kredytodawcy na jakiegoś kombinatora.
oczywiście i nie ma się co dziwić
postaw się w sytuacji banku
mygosia napisał/a:Nie chodzi o to CO kolega powiedzial i zrobil - chodzi o SPOSOB w jaki to powiedzial i zrobil oraz fakt, ze sie tym chelpi na forum.
CytatI będąc na miejscu kredytodawcy, mając okazję złapać takiego klienta jak ja, przeszedłbym nad problemem zapomnianej karty do porządku dziennego, z uśmiechem wręczając pozytywną decyzję kredytową
opiszon napisał/a:no i kwestia tego, czy rzeczywiście dla banku 1 kredytobiorca hipoteczny jest takim łakomym kąskiem - z punktu widzenia całej firmy, to zarobek na tym 1 kredyciku jest malutki w porównaniu z ewentualnym niebezpieczeństwem "niepracowania" kredytu w przyszłości
K-3 K200 +....kilkadziesiąt kilo gratów...