LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Pozdr.
Marek
ProgramPlus+*ist DS+645
SMC FA 1,9 43 Limited+SMC M50 2.0+SMC DA 1:3.5-5.6 18-55 AL+Tamron AF 75-300 1:4-5.6 LD Macro+SMC A645 75 2.8+Sigma 10-20 f/4-5.6 EX DC+Tamron AF28-75 F/2.8 XR Di LD Aspherical (IF) Macro
Ż jest P... p.
Tekst podpisu
Ż jest P... p.
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Ykhm Ykhm
darius_Er napisał/a:dzieki za odzew, tez myslalem o light roomie, ale mimo wszystko zdecydowalem się zawiesic posta w tym dziale .
myslalem o 200zl, co najwyzej. aha, robie TYLKO foty czarno biale, wiec jakies wyrafinowane urzadzenia z kalibracja kolorow jest mi zbedne. chodzi mi o w miare tani skaner, dzieki ktoremu mialbym wglad w to co na kliszy, zeby wiedziec co warto wywolac w wiekszym formacie - na papierze, a reszte trzymac na HDD w kompie.
a na cyfre tez przyjdzie czas, ale dopiero co zaczalem focic czarno bialo... :)
modern art = i could do that + yes, but you didn't
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
fotonyf napisał/a:Żaden skaner nie zastąpi Ci zapachu utrwalacza...
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
CytatMożna wybrać zresztą któryś z płaskich Epsonów Photo - efekty beda na pewno lepsze, niż z tego Plusteka....
Tekst podpisu
fotonyf napisał/a:Żaden skaner nie zastąpi Ci zapachu utrwalacza...
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
P30T, MZ-3, Ds, K20D, 40/2.8 Limited, 50/2, Zenitar, 135/3.5, 18-55, 28-105 IF&AL, 80-320, Optio 60, Metz 48AF-1 digital.
Cytatnie ma zadnego ekonomicznego sensu
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Tekst podpisu
darius_Er napisał/a:robie TYLKO foty czarno biale
darius_Er napisał/a:chodzi mi o w miare tani skaner, dzieki ktoremu mialbym wglad w to co na kliszy, zeby wiedziec co warto wywolac w wiekszym formacie - na papierze
darius_Er napisał/a:ja chce selekcjonowac wlasnie przy pomocy skanera .
"Living is easy with eyes closed"